Alumni van de lerarenopleidingen, de vakmasters en de Pabo

De lerarenopleidingen houden graag contact met hun afgestudeerden. We willen graag weten waar afgestudeerden terecht komen en contact houden met het (toekomstige) werkveld van onze studenten. Daarnaast is lidmaatschap van het alumninetwerk voor jou de moeite waard, omdat je op die manier contact houdt met andere afgestudeerden en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Aanmelden als alumnus

Natuurlijk willen we graag alle afgestudeerden bereiken, maar helaas hebben we niet van iedereen de juiste contactgegevens. Heb jij nog contact met andere afgestudeerden, maak ze dan attent op het alumninetwerk. Lidmaatschap van het alumninetwerk is gratis, dus als je nog niet aangemeld bent, doe dat dan zo spoedig mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen. Je kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 058 251 1205 of stuur een email: tjitske.idsinga@nhlstenden.com

Nieuwsbrief

Educator lees je vanaf oktober 2018 digitaal! Wil je twee keer per jaar een linkje ontvangen naar de digitale editie, geef dan je e-mailadres door aan Tjitske Idsinga: tjitske.idsinga@nhlstenden.com. We gebruiken je e-mailadres uitsluitend voor Educator en je ontvangt slechts twee keer per jaar bericht.

Actieve leden

Met actief betrokken leden kunnen we pas echt inspelen op wat voor jullie als afgestudeerden interessant is. Daarom is er een alumniwerkgroep actief bestaande uit een aantal mensen van de lerarenopleidingen en een oud-studente die als freelance journalist de redactie ondersteunt. Samen verzorgen zij de alumni-nieuwsbrieven en organiseren zij alumnidagen/reünies.

Andere manieren waarop je actief betrokken kunt zijn bij de lerarenopleidingen is bijvoorbeeld het verzorgen van een gastcollege. Soms is het moeilijk om de juiste gastdocent te vinden, terwijl we het wel heel belangrijk vinden dat praktijkmensen over hun werk en ervaringen komen vertellen. Ook omdat het past in de visie van de opleidingen, waar het uitwisselen van kennis met bedrijven, instellingen en oud-studenten een belangrijke rol speelt.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het geven van een gastcollege? Of kunnen we je een keer benaderen voor een voorlichtingsbijeenkomst of interview? Wil je geïnformeerd worden over evenementen of over nieuwe opleidingen/cursussen die verwant zijn aan de opleiding? Vul dan het aanmeldformulier in. Onder het kopje ‘Opmerkingen’ kun je je vraag of verzoek aan de NHL kwijt. Vervolgens nemen wij contact met je op.

Educator oktober 2018

3.76 MB (.PDF)

Educator oktober 2016

659.52 KB (.PDF)

Educator Winter 2016

673.14 KB (.PDF)

Pabo Innovatief 2015

1.53 MB (.PDF)

Pabo Innovatief 2014

2.5 MB (.PDF)

Educator zomer 2015

773.6 KB (.PDF)

Educator winter 2015

1.47 MB (.PDF)

Educator zomer 2014

607.61 KB (.PDF)

Educator winter 2014

607.61 KB (.PDF)