Open Dag

Online Open Dag

Heb jij de Online Open Dagen op donderdag 1 april gemist? Geen paniek. Registreer je hieronder en kijk alles op je gemak nog eens terug. Zo heb jij tot 16 april unieke toegang tot alle voorlichtingsvideo’s en opnames van de live sessies met studenten en docenten.

Wat en wanneer?

Wat?

Online Open Dag
Voltijd opleidingen

Wanneer?

Donderdag 1 april 2021
12.00 - 21.00 uur

Locatie

Online

Programma

Bekijk hier het programma van de Online Open dag.

Studiekeuzeadvies

Wel-niet-wel-niet-wel-niet…Heb je ook nog geen idee wat je wil studeren of twijfel je tussen verschillende studies? Maak online een studiekeuzetest of ga tijdens de Online Open Dag in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor persoonlijk advies.

Gouden tips

Dion vertelt je graag zijn gouden tips bij het maken van de juiste studiekeuze. Lees ze hier!

Proef de sfeer

Om de sfeer op onze hogeschool zo goed mogelijk te ervaren hebben wij een aantal leuke video’s voor je klaarstaan. Meld je aan en ontdek online onze (campus)locaties.

Online voorlichtingen

Meer weten over een opleiding? Bekijk dan de online voorlichting.

Meld je aan voor de Online Open Dag om het programma per mail te ontvangen.

Hoe kies jij nu dé studie die bij jou past?

Dion Nijhof

”Door bewust te kijken naar zijn dagelijkse interesses, zoals voetbal en zijn bijbaan in een grote supermarkt, kwam Dion Nijhof (20) erachter welke studierichting bij hem past.”

studenten-overleg-laptop-tafel-groep

Veelgestelde vragen online open dag

Wanneer krijg ik de link naar de online open dag? 

Als jij je aanmeldt voor de online open dag, ontvang jij minimaal twee dagen van te voren een e-mail met jouw persoonlijke toegangslink. Meld jij je later aan? Dan ontvang je direct jouw toegangslink in je e-mail. Houd voor de zekerheid je spam mailbox in de gaten. 

Wat moet ik doen als ik geen link heb ontvangen? 

Check voor de zekerheid je spam mailbox, misschien vind je daar onze e-mail. Bekijk ook de vraag ‘wanneer krijg ik de link naar de online open dag?’. Heeft dit niet geholpen? Dan kan jij je hier opnieuw aanmelden en zorgen wij dat je direct jouw link krijgt.  

Hoe bereid ik mij voor op de online open dag? 

De live sessies worden gegeven in Microsoft Teams. Wij raden aan de applicatie van tevoren te downloaden, zodat je snel naar jouw favoriete voorlichting kan! 

Vind jij het lastig welke vragen je kan stellen? Bekijk dan eens deze video met tips van onze studenten. 

Welke opleidingen doen er allemaal mee tijdens de online open dagen? 

De online open dag is voor al onze voltijd opleidingen. Meld je aan en word als eerst op de hoogte gehouden van het programma of houd deze webpagina in de gaten! Ook kun je hier ons opleidingsaanbod bekijken.  

Kan ik als ouder/verzorger meekijken met mijn kind? 

Geen probleem, ook als je niet op dezelfde locatie bent. Dit kan eenvoudig door jouw link te delen met je ouder/verzorger. 

Voor wanneer moet ik mij aanmelden? 

Wil je in september starten met een voltijd studie? Dan raden wij jou aan om je voor 1 mei aan te melden. Dit geeft je het recht op een studiekeuzecheck, zodat je zeker weet dat deze opleiding bij jou past!  

Hoe schrijf ik mij in voor een opleiding? 

Inschrijven voor een opleiding doe je eenvoudig via studielink.nl. Bekijk hier hoe dit moet.