headerwebsite_odnov2020_1450x393px.jpg

Online Open Dagen

Twijfel je nog over je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs, docenten en studenten van onze opleidingen helpen je graag! Meld je aan voor de Online Open Dagen op 9, 10 en 11 februari en ontdek welke opleiding het beste bij jou past!

Wat en wanneer?

Wat?

Online Open Dagen
Voltijd opleidingen

Wanneer?

di 9, wo 10, do 11 februari
17:00 – 21:00 uur

Locaties

Online voor alle locaties

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Online Open Dagen van NHL Stenden? Meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van het definitieve programma. Wij wensen je veel plezier met het zetten van jouw volgende stap!

Studiekeuzeadvies

Wel-niet-wel-niet-wel-niet…Heb je ook nog geen idee wat je wil studeren of twijfel je tussen verschillende studies? Maak online een studiekeuzetest of ga tijdens de Online Open Dag in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor persoonlijk advies.

Ervaringen

Onze studenten vertellen jou graag hun ervaringen over hoe het is om aan onze hogeschool te studeren. Zij kennen tenslotte dé ins en outs van NHL Stenden. Chat daarom met onze studenten en stel al jouw vragen om te ontdekken of een opleiding écht bij je past.

Proef de sfeer

Om de sfeer op onze hogeschool zo goed mogelijk te ervaren hebben wij een aantal leuke video’s voor je klaarstaan. Meld je aan en ontdek online onze (campus)locaties.

Online voorlichtingen

Meer weten over een opleiding? Bekijk dan de online voorlichting.

Meld je aan voor de Online Open Dag om het programma per mail te ontvangen.

Hoe kies jij nu dé studie die bij jou past?

leon-kortstra-open-dag

”Ik ben mij direct gaan oriënteren in een bepaalde richting, dit gaf mij houvast in de ontelbare mogelijkheden aan studies.”