hms_header.jpg

Nieuwe naam HMS

woensdag 10 februari 2021

Wat wielrenners en een zwerm vogels gemeen hebben? Ze vliegen en fietsen in V-vorm. Om elkaar uit de wind te houden, te versterken en te verbeteren. En ze veranderen van vorm als de omgeving daarom vraagt. Soms gebruiken ze de kracht van het individu en soms die van het samenspel. Als Hogeschool zijn we net zo’n peloton. We staan samen sterk met alle partijen waarmee we samenspelen. Dat willen we laten ervaren maar ook laten zien. Daarom hebben we een nieuw logo én we hebben onze naam een klein beetje aangepast. Al het mooie van Stenden Hotel Management School vind je vanaf nu onder de naam Hotel Management School.

Nieuw tenue

De komende tijd zijn we bezig met het aantrekken van onze nieuwe look. Niet overal zie je ons meteen in een nieuw tenue voorbijfietsen. Zo kan het zijn dat je onze oude logo’s nog tegenkomt op een brochure of andere uiting, dat is wel zo milieuvriendelijk. Daarom toeren we de komende tijd nog in beide tenues.

Wat betekent dit?

Onze naam verandert, wij blijven wie we zijn. We informeren alle collega’s en studenten van NHL Stenden en maken we ons logo bekend aan onze externe relaties. Binnenkort is het nieuwe logo ook zichtbaar op onze nieuwe url: hotelmanagementschool.com