Selectiedagen

Bij Stenden HMS zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevend als dienstverlenend talent bezitten: Hostmanship. Dit zijn belangrijke kwaliteiten om de opleiding succesvol af te kunnen ronden en straks als professional aan de slag te gaan. Tijdens onze selectiedagen toetsen wij onze toekomstige studenten op hun motivatie, talent en instelling zodat jij en wij zeker weten dat je met de juiste opleiding start.

Het liefst hadden we je persoonlijk willen ontmoeten op een van onze selectiedagen in Leeuwarden of Emmen maar andere tijden vragen om andere oplossingen en daarom bieden we jullie de selectiedagen online aan.

Wil je starten met de opleiding? Meld je dan aan voor de studie via Studielink én voor een selectiedag zodat je een gegarandeerde plek hebt straks. Wanneer je bent toegelaten dan zijn er twee instroommomenten voor de studie mogelijk.

Nederlandse studenten die zich hebben aangemeld voor de Associate degree fulltime, Bachelor degree fulltime of het Fast Track programma in Leeuwarden, kunnen zich tot 11 juni 2020 opgeven voor de selectiedag van 25 juni en tot 18 juni opgeven voor de selectiedag van 2 juli (let op: vol=vol). Voor de kandidaten die zich tussen 18 juni en 10 augustus aanmelden voor een van deze programma’s, wordt er in de week van 17 augustus een online selectiedag georganiseerd. De exacte datum voor de laatste selectiedag zal t.z.t. worden gecommuniceerd.

Data en meer informatie

Wij organiseren selectiedagen voor de locatie Leeuwarden en de locatie Emmen. Kijk hieronder voor meer informatie over de selectiedagen op de locatie waar je de opleiding wilt gaan volgen: