Open Dag Emmen

Studeren in Emmen?

Schrijf je nu in!

Wil jij in september beginnen met een vervolgstudie, maar twijfel je nog?

Op de locatie Emmen van NHL Stenden Hogeschool bieden we opleidingen aan in heel veel domeinen! Ook hebben we voor zowel leerlingen die op dit moment hun havo-, vwo- of mbo-diploma afronden een geschikte vervolgopleiding, maar ook voor volwassen die een studie zoeken naast hun werk.

Als je een studiekeuze maakt, dan wil je de hogeschool graag even van binnen bekijken. Door je aan te melden voor de rondleiding XL op 8 en 9 juni kun je onze hogeschool in Emmen ontdekken. Veiligheid staat voorop, want de rondleidingen worden coronaproof in kleine groepjes gehouden. De rondleidingen duren ongeveer een uur en je kan je aanmelden voor de tijd die jou het beste uitkomt.

Liever online een open dag meemaken? Dat kan ook! Op 10 juni kan jij namelijk tijdens de live Q&A’s al je vragen over een opleiding stellen tijdens de Online Open Dag.   

Deze opleidingen kun je volgen in Emmen

Een associate degree (Ad) is een erkend hbo-diploma, dat je in twee jaar kunt behalen. Ideaal wanneer je vier jaar studeren te lang vindt of als je al aan het werk bent en graag extra vakkennis wil opdoen door een opleiding te volgen.

Ontdek onze voltijd en deeltijd Associate Degree’s

Een bachelor degree is een vierjarige opleiding waarbij je voltijd met je studie bezig bent, bijvoorbeeld 40 uren in totaal. Dit is zowel de contacttijd met de opleiding, als zelfstudie.

Ontdek onze voltijd en deeltijd Bachelor Degree’s

Tot slot bieden we op de locatie Emmen één masteropleiding aan, namelijk de Master Polymer Engineering.

Ontdek de Master Polymer Engineering

Hulp bij studiekeuze?

Wil je in september beginnen met een vervolgstudie, maar twijfel je nog? Wij bieden verschillende hulptools aan om jou te helpen met je keuze: