vt_leraar_basisonderwijs_pabo_top

Studeren aan de (Academische) Pabo Groningen

De (Academische) Opleiding tot Leraar Basisonderwijs in Groningen staat in het bruisende centrum van deze stad en vlakbij het centraal station. Tijdens je opleiding bezoek je onder andere het museum, de natuur in de stadse omgeving, loop je door de geschiedenis en ligt taal en rekenen gewoon op straat. De stad Groningen wordt in ons onderwijs gebruikt. Je verdiept je in de levensbeschouwelijke diversiteit van de stad. En je maakt kennis met kinderen met een speciale onderwijsbehoefte.

Je volgt de opleiding in een omgeving waarin studenten, docenten en basisscholen innovatief met elkaar samenwerken, maar ook met elkaar leren samenleven. Hierdoor leg jij de verbinding die je helpt jouw opgedane kennis te delen met kinderen van 4 tot 12 jaar.

  • Kleinschalige opleiding in het hart van Groningen met een actieve Studievereniging en onderwijs dat de stad optimaal benut.
  • Academische Pabo en reguliere Pabo met veel mogelijkheden, zoals ons X-Honours programma
  • Je loopt vanaf het begin stage in de praktijk, voor de klas en in de school. Na je afstuderen ben je meteen klaar om aan de slag te gaan.
  • Ga met studenten op zoek naar innovatieve verbeteringen voor het onderwijs.
  • Kies je eigen volgorde binnen de aangeboden leergebieden.

Bekijk onze Pabo opleidingen

Bekijk de opleidingen Pabo en de Academische Pabo.

Bezoek de Open Dag Groningen

Ontdek onze Pabo-opleidingen én studeren in Groningen tijdens de Open Dag op 17 november