Alumni Thorbecke

Tijdens je studie doe je niet alleen kennis en ervaring op maar bouw je ook aan een enorm netwerk van leuke en waardevolle contacten. Wil jij in contact blijven met je oud-studiegenoten van de Thorbecke Academie? Word dan lid van het alumni-netwerk. Op dit moment bestaat het alumni-bestand uit zo'n 900 oud-studenten. Wil je als alumnus een initiatief ontplooien voor of met andere alumni, dan ondersteunen wij dat graag.

Aanmeldformulier invullen

Gegevens

Wij vragen je je persoonsgegevens zo volledig mogelijk door te geven. Vermeld in ieder geval postadres en e-mailadres. Je kunt ook aangeven welk werk je nu doet. Wij verspreiden je gegevens alleen binnen het alumni-netwerk, bijvoorbeeld op het moment dat een alumnus iets organiseert. Je persoonsgegevens blijven verder privé.

Wijzigingen

Ga je verhuizen of heb je een nieuw mailadres? Geef wijzigingen in je persoonsgegevens aan ons door, zodat wij altijd over de juiste adressen beschikken. Wijzigingen doorgeven kan via het aanmeld- en mutatieformulier.

Nieuwsbrief

Meld je je aan als alumnus dan ontvang je periodiek onze digitale nieuwsbrief. Ook tussentijdse berichten en uitnodigingen sturen we je per mail.