headerwebsite_odnov2020_1450x393px.jpg

Online Open Dagen

Heb jij de Online Open Dagen op 9, 10 en 11 februari gemist? Geen paniek. Registreer je hieronder en kijk alles op je gemak nog eens terug. Zo heb jij t/m 22 februari unieke toegang tot alle voorlichtingsvideo’s en opnames van de live sessies met studenten en docenten.

Wat en wanneer?

Wat?

Online Open Dagen
Voltijd opleidingen

Wanneer?

di 9, wo 10, do 11 februari
17:00 – 21:00 uur

Locaties

Online voor alle locaties

Download hier het programma

621.16 KB (.PDF)

Studiekeuzeadvies

Wel-niet-wel-niet-wel-niet…Heb je ook nog geen idee wat je wil studeren of twijfel je tussen verschillende studies? Maak online een studiekeuzetest of ga tijdens de Online Open Dag in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor persoonlijk advies.

Ervaringen

Onze studenten vertellen jou graag hun ervaringen over hoe het is om aan onze hogeschool te studeren. Zij kennen tenslotte dé ins en outs van NHL Stenden. Chat daarom met onze studenten en stel al jouw vragen om te ontdekken of een opleiding écht bij je past.

Proef de sfeer

Om de sfeer op onze hogeschool zo goed mogelijk te ervaren hebben wij een aantal leuke video’s voor je klaarstaan. Meld je aan en ontdek online onze (campus)locaties.

Online voorlichtingen

Meer weten over een opleiding? Bekijk dan de online voorlichting.

Meld je aan voor de Online Open Dag om het programma per mail te ontvangen.

Hoe kies jij nu dé studie die bij jou past?

leon-kortstra-open-dag

”Ik ben mij direct gaan oriënteren in een bepaalde richting, dit gaf mij houvast in de ontelbare mogelijkheden aan studies.”