Guided Tour

Een studiekeuze maken zonder de hogeschool van binnen te bekijken is knap lastig. Daarom willen we jou de kans geven om onze hogeschool te ontdekken tijdens een van onze guided tours. Maar veiligheid voorop: de rondleidingen worden coronaproof gehouden in kleine groepjes. Je kunt kiezen uit een guided tour gericht op jouw interessegebied of een algemene tour. De rondleidingen duren een uur.

student with facemask

Bekijk onze locaties!

Wil je een indruk krijgen van onze hogeschool? Reserveer dan een plek voor de rondleiding!

Je ziet alle hotspots van de gebouwen, weet na de tour waar je straks die lekkere koffie kunt scoren én waar je moet zijn voor de beste tosti’s. En je kunt al je vragen stellen aan jouw guide: een student.

Ook krijg je tips voor studieplekken en weet je na afloop waar de informatiebalie is. Superhandig als je bijvoorbeeld je pas kwijt bent, wilt weten hoe je moet printen of informatie over studeren in het buitenland wilt. Reserveren voor een rondleiding is verplicht.

Reserveren

Tijdens de zomerperiode is het niet mogelijk om je aan te melden voor de Guided Tours. Vanaf 24 augustus kun je via deze pagina je weer aanmelden!