trail header

Welkom bij de Klaas-Wybo Knowledge Trail

De Griekse geleerde Aristoteles gaf in het oude Athene wandelend les, waarbij hij z’n leerlingen meenam langs diverse interessante objecten en natuurverschijnselen. In deze Knowledge Trail volgen we het voorbeeld van Aristoteles en laten we je kennismaken met verrassende elementen in en rondom NHL Stenden Hogeschool.

Deze Knowledge Trail is ruim 2 kilometer lang, waarbij het niet uitmaakt waar je start. Er is geen officieel start- of finishpunt. Op 8 plekken langs de route kom je markers tegen. Door de markers te scannen, ontdek je bijzondere verhalen achter ogenschijnlijk doodgewone objecten. Verhalen die stuk voor stuk aan elkaar worden verbonden door Klaas-Wybo van der Hoek.

In de voetsporen van Klaas-Wybo van der Hoek

Klaas-Wybo van der Hoek gold jarenlang als verbinder binnen NHL Stenden Hogeschool en nam in juli 2020 afscheid als lid van het College van Bestuur. Als dank draagt deze eerste Knowledge Trail zijn naam. In navolging van deze eerste wandeling komen er nog veel meer nieuwsgierige trails. Houd de app dus in de gaten!

Download nu de app

Voor het volgen van deze Knowledge Trail heb je de Explore the Unknown-app nodig. Die download je via www.nhlstenden.com/app. De app geeft via GPS aan hoe de route loopt. Zoek de X-en op de route, scan de markers op de bordjes en ontdek bijzondere verhalen. Vergeet vooral niet om ook eens een keer ons logo te scannen ;-)

We wensen je heel veel plezier op de Klaas-Wybo Knowledge Trail!