Wil jij weer energie krijgen van dat wat je doet? Ga dan iets doen wat je spannend vindt. Een volgende stap in je carrière zetten bijvoorbeeld. Of tegen je baas zeggen dat je iets anders wil. Ook al schreeuwt alles in je, nee ik blijf lekker in mijn comfortzone. Iets eng vinden en het toch doen. Dat is pas lef.

 

Afbeelding
W&S_Teije_Blauw
“Maak je droom waar, het is het dubbel en dwars waard.”
Teije Westerhof
deeltijdstudent Pabo

Stap uit je comfortzone

Je hart volgen in 2023? Jij kan dit!

Geen smoesjes meer. Is het ook jouw goede voornemen om in 2023 je hart te volgen? Wij geven je een voorzet. Met dit template zeg je binnen no-time je baan op. Zien we je binnenkort wel in de schoolbanken verschijnen.

Bekijk de brief

PS Je kunt ook gewoon een deeltijd opleiding volgen. Kun je die brief weer in de la leggen.

5 tips

5 tips om goede voornemens wél vol te houden

Herkenbaar? Een maand na de jaarwisseling moet je het stof van je sportschoenen blazen, vraagt het uiltje van Duolingo zich af waar je blijft en maakt het schaaltje worteltjes plaats voor chips. Daar gaan je goede voornemens. Wil je het dit jaar wél volhouden? Deze 5 tips helpen je op weg!

Laat je carriere weer glanzen
Volg je hart en de adviezen van de loopbaancoach

Heb lef tijdens de keuzes van je carrièrepad

Je hart volgen in je werk. Doen waar je écht blij van wordt. Het klinkt zo ontzettend simpel. Maar hoe doe je dat? Soms is het tijd voor iets nieuws, ben je op zoek naar iets beters. Docent Human Resource Management en loopbaancoach Elisabeth Wijbenga ziet deze worsteling vaak in de praktijk en geeft ons handige tips.

Annemarie
Bijblijven in je vakgebied hoeft niet moeilijk te zijn

Hoe blijf je bij in vakkennis?

Voel jij je wel eens onzeker over je werk? Omdat je jongere collega je omverblaast met nieuwe kennis en je niet weet of jouw kennis nog wel genoeg is voor je huidige werk? Bijblijven in je vakgebied hoeft niet moeilijk te zijn en kan op veel meer manieren dan je denkt. Lees zes tips om bij te blijven in je vakgebied.

Foto
5 tips om je hart te volgen

Ben jij nog een match met je baan?

Je eerste liefde. Je allertrouwste viervoeter. Of de partner van je leven met wie je al jaren samenwoont. Liefde; de vonken kunnen ervan afspatten. Maar…Het vuurtje kan ook uitdoven. Zeg ‘ns eerlijk: ben jij nog een match met je baan? Of is het hoog tijd om je hart te volgen? Wij geven je met alle liefde 5 tips.

Deeltijdstudenten aan 't woord

Hoe doen ze dat? Werken, studeren en hun privéleven combineren? En wat zorgde ervoor dat ze de stap naar een deeltijd studie eindelijk durfde te zetten? Student Jacco Reitsma zette de stap na een heftige gebeurtenis in zijn leven en Sabine besloot zich niets meer van haar eigen twijfels aan te trekken.

Durf jij die stap ook te zetten?