Leven Lang Leren

Ontdek het Levenlanglerenkrediet

Wil je een hbo-opleiding volgen maar kom je niet meer in aanmerking voor studiefinanciering? Dan kun je een levenlanglerenkrediet aanvragen bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Iedereen tot 56 jaar kan van deze regeling gebruikmaken. Wil jij een leven lang leren en je ambities waarmaken? Ontdek dan de mogelijkheden van het levenlanglerenkrediet.

  • Maak je ambities waar door weer te studeren.
  • Een vorm van studiefinanciering voor volwassenen.
  • Leen jaarlijks het bedrag ter hoogte van het collegegeld.
  • Betaal na je studie terug in 15 jaar, met inkomstenafhankelijke termijnen.
  • Aan te vragen voor al onze hbo-opleidingen (bachelor, master en associate degree).

Heb je vragen over het levenlanglerenkrediet of het studeren aan NHL Stenden? Neem dan contact met ons op via 058 – 244 11 55 of studentinfo@nhlstenden.com.

Bezoek onze evenementen Werken en Studeren

NHL Stenden biedt een grote diversiteit aan deeltijd- en duale opleidingen. Veel van deze opleidingen zijn flexibel te volgen. Deze praktijkgerichte opleidingen zijn goed te combineren met jouw werk- en privéleven. Wil je onze opleidingen ontdekken of jouw vragen over de financiering stellen aan onze studieadviseurs? Kom dan naar een voorlichting van NHL Stenden en zet de volgende stap om jouw ambities waar te maken.

Bekijk alle evenementen

Hoe werkt het Levenlanglerenkrediet?

Vanaf 1 september 2017 kan iedereen met een leeftijd tot 56 jaar een levenlanglerenkrediet aanvragen bij DUO. Je kunt jaarlijks het bedrag ter hoogte van het collegegeld lenen.

Kijk voor meer informatie en de volledige voorwaarden op de website van de Rijksoverheid.