Omscholen bij NHL Stenden

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Een baan waarbij jij je passie en talenten optimaal inzet? Dan is een deeltijd- of duale studie de perfecte stap. NHL Stenden biedt je diverse opleidingen om jouw droom waar te maken.

Bekijk alle deeltijd- en duale studies

Misschien wilde je altijd al voor de klas staan, in de zorg werken of de techniek in. Een deeltijdstudie maakt het mogelijk!

Onderwijs

Zelf weer de schoolbanken in; een onderwijsopleiding is een uitdagende keuze en biedt je uitstekende baankansen. Met jouw ervaring in de praktijk ben je die bevlogen docent die met passie over het vak kan vertellen. Er is geen dag gelijk in het onderwijs. Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk de opleidingen

ICT

Telecom, dataverkeer, digitale archieven; de wereld van de ICT biedt je volop kansen om aan de slag te gaan als onmisbare expert op de werkvloer. Met jouw kennis maak je het verschil en kom je met slimme oplossingen voor ingewikkelde problemen. Zet jij je tanden in ICT?

Bekijk de opleidingen

Zorg & Welzijn

Ziekenhuiszorg, ouderenzorg of gehandicaptenzorg; het werkveld staat te springen om gedreven hbo-professionals die hun steentje bijdragen aan de kwaliteit van zorg en welzijn. Een prachtige kans wanneer je graag werkt met hoofd, hart en handen. Is zorg en welzijn iets voor jou?

Bekijk de opleidingen