NHL Stenden studenten

Toe aan wat nieuws, maar geen idee wat?

Je wilt (weer) studeren, maar waar begin je? Wil je een volledige opleiding volgen of iets leren over een specifiek onderwerp? Je hebt bij NHL Stenden de keuze uit verschillende typen studies en cursussen. Van een intensieve korte cursus tot een uitgebreidere 2-jarige associate degree. En heb je de smaak te pakken, dan is een bachelor of master de perfecte keuze. Ontdek welke studievorm bij jou past. 

Associate Degree

In twee jaar tijd een hbo-diploma behalen? Een associate degree (Ad) is een erkend hbo-diploma, dat je in twee jaar kunt behalen. Ideaal wanneer je vier jaar studeren te lang vindt of als je al aan het werk bent en graag extra vakkennis wil opdoen. Daarnaast kun je op basis van jouw werkervaring de studietijd inkorten.

Ontdek al onze Ad-opleidingen.

Bachelor

Kies je voor een bachelorstudie dan kies je voor een vierjarige hbo-opleiding. Afhankelijk van je werkervaring kun je de studietijd inkorten. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist langer over je opleiding te doen, zodat je werken en studeren beter kunt combineren.

Vind de bachelor die bij jou past

Master

Heb je al een hbo-studie afgerond, maar ben je op zoek naar een verdiepingsslag? Dan is een masteropleiding jou op het lijf geschreven. Je specialiseert je in een bepaald onderwerp en vergroot daarmee jouw baankansen in het werkveld. Afhankelijk van je werkervaring kun je de studietijd van jouw master inkorten.

Kies de master die aansluit op jouw wensen

Cursus of leergang

Wil je je in korte tijd helemaal onderdompelen in een onderwerp naar keuze? Dan is een cursus of leergang voor jou de perfecte studie. De duur van een cursus varieert van enkele weken tot enkele maanden. Leergangen zijn intensiever en duren gemiddeld een jaar. Daarnaast bieden we een aantal post-hbo leergangen van twee jaar.

NHL Stenden biedt cursussen aan via Stenden Professionals en NHL Hogeschool. Op dit moment hebben beide partijen nog een verschillend aanbod.

Bekijk het aanbod van NHL Hogeschool

Bekijk het aanbod van Stenden Professionals

Bekijk onze post-hbo leergangen