HRM en Bedrijfskunde

Word HRM of Bedrijfskunde professional

Wil jij je verder ontwikkelen als HRM- of bedrijfskundeprofessional? En wil jij je werk en privé combineren met een studie? Kies dan voor één van onze deeltijdopleidingen op het gebied van HRM of Bedrijfskunde. Onze opleidingen zijn flexibel; jij bepaalt de koers, de snelheid, de tijdsduur en de eindbestemming. Met keuze uit uitdagende bachelors, tweejarige associate degrees of een verdiepende post-hbo is er altijd een studie die bij je past!

Ontdek welke opleiding past bij jouw ambities, werk- en privésituatie. Maak kennis met ons studieaanbod tijdens de Informatieavond deeltijd op dinsdag 28 augustus. Wil je liever advies op maat of in september starten en goed voorbereid beginnen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.

Ontdek welke studie bij jou past

Bedrijfskunde deeltijd

Denk jij het liefst in oplossingen en wil je bedrijfsprocessen leren te doorgronden? Bekijk de opleiding.

HRM deeltijd

Wil jij het HR-vak tot in de puntjes beheersen en pas je kennis het liefst direct toe in de praktijk? Bekijk de opleiding.

HRM Ad deeltijd

Zoek jij een tweejarige HRM-opleiding op hbo-niveau, gericht op de praktijk? Bekijk de opleiding.

Post-hbo Bedrijfskunde

Heb je een hbo-diploma en ben jij klaar voor een uitdagende nieuwe stap in jouw carrière? Bekijk de opleiding.

Deeltijd sfeer

Studeren aan NHL Stenden

Kies je voor een deeltijdopleiding op het gebied van Bedrijfskunde of HRM, dan is NHL Stenden dé hogeschool voor jou. Je past nieuwe kennis direct toe in de praktijk en bepaalt samen met je studiecoach jouw leerroute. De perfecte manier om werken en studeren te combineren. Zo bouw je aan je persoonlijke ontwikkeling en vergroot jij je carrièrekansen. Maak je ambitie waar bij NHL Stenden.