Hangt die schrijftaak nog boven het hoofd?

Niet kunnen concentreren? Vage feedback? Zinsopbouw? Structuur?

 

Misschien herken je het wel: je zit lekker op het terras met vrienden, wetende dat de zomervakantie steeds dichterbij komt. Je geniet van de zon en je drankje en probeert even te vergeten dat er nog een schrijftaak op de loer ligt. Wat je ook doet, het lukt je maar niet om je te concentreren of er écht voor te gaan zitten. Nu even niet, denk je, al weet je dat een reflectie, essay, verslag of scriptie zichzelf niet zal schrijven. Na de zomer dan maar?

Laat die schrijftaak je vakantiegevoel niet meer verstoren, zoek de Schrijftrein op!

Afbeelding
treinen

Vanuit het Taallab helpen we schrijvers met het succesvol, actief en prettig werken aan teksten. Studenten gaan met onze schrijfadviseurs in gesprek en krijgen adviezen en coaching die aansluit bij hun hulpvragen. Deze aanpak werkt en dat merken we aan hoe studenten die we hebben geholpen gemotiveerder en met een glimlach weggaan. Of het nu vragen zijn over de zinsopbouw, de structuur van de tekst of simpelweg ruimte om te concentreren, je kunt bij ons terecht. 

Voor de zomervakantie bieden we een driedaagse Schrijftrein op NHLStenden aan zodat jij in een prettige, actieve sfeer aan je schrijftaak kunt werken. De Schrijftrein wordt niet begeleid door vakdocenten is niet geschikt voor studenten die vakinhoudelijke vragen hebben. In deze driedaagse ligt de focus op schrijfvaardigheid en concentratie, en daar kunnen wij je wél heel goed bij helpen! Je kunt dan vragen stellen en met andere studenten herkenbare schrijfproblemen bespreken en overwinnen.

Check in en trek die laatste sprint! 

Praktische informatie

  • Maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 juli
  • 10:00 tot 14:00
  • fysiek op locatie Rengerslaan 10 Leeuwarden in lokaal C1.043
  • meer informatie: José Bruining jose.bruining@nhlstenden.com

Meld je aan