Hotel Management School Emmen

Hotel Management School biedt de opleiding Hotel Management als associate degree opleiding zowel in Leeuwarden als in Emmen aan. Het unieke van de hotelschool in Emmen is de kleinschaligheid van de opleiding. Ook hier is de voertaal van de opleiding Engels. Je kunt in februari en september instromen. Associate degree is een tweejarige hbo-opleiding en zit tussen mbo-4 en de hbo-bachelor in. Als je de Associate degree hebt afgerond kun je naadloos doorstromen naar de bacheloropleiding in Leeuwarden.

Bekijk de Ad opleiding Hogere Hotelschool

Unieke samenwerking mbo - hbo

In samenwerking met het mbo-onderwijs (Drenthe College) wordt restaurant Stones met een bar en interne cateringfaciliteiten gerund. Deze unieke samenwerking brengt als eerste in Nederland horecastudenten van verschillende niveaus samen onder één dak. Een echte werkveldsituatie!

Hotelschool in Emmen

Doordat je met ongeveer 50 studenten instroomt, is de sfeer op school erg persoonlijk. Er is optimale aandacht voor iedere student door het contact met je persoonlijke coach, de docenten en het ondersteunend personeel. Daarnaast zijn in Emmen de praktijk en theorie nauw met elkaar verbondenen doen studenten veel werkervaring op in de regio (bijv. Business lounge van FC Emmen, regionale festivals en culinaire events). Naast het eigen leerbedrijf, restaurant Stones, werkt Hotel Management School in Emmen samen met verschillende horecabedrijven in de gastvrijheidsindustrie: van The Grand in Amsterdam tot Hotel Emmen.

Geïntereseerd? Kom langs op onze locatie in Emmen tijdens één van onze open dagen.

Meelopen?

Je bent van harte welkom om persoonlijk kennis te maken met de sfeer van onze school. We nodigen je dan ook graag uit om een dagje te komen meelopen in Emmen. Neem hiervoor contact op met hotelschoolemmen@nhlstenden.com. Onze studenten en docenten maken graag kennis met je en vertellen je meer over de opleiding en het studeren bij Hotel Management School in Emmen.

Contact

Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:

Hotel Management School Emmen
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen
Tel. 06 19 26 65 35
Email: hotelschoolemmen@nhlstenden.com