Hotel Management School Emmen

Hotel Management School biedt de opleiding Hotel Management als associate degree opleiding zowel in Leeuwarden als in Emmen aan. Het unieke van de hotelschool in Emmen is de kleinschaligheid van de opleiding. Ook hier is de voertaal van de opleiding Engels. Je kunt in februari en september instromen. Associate degree is een tweejarige hbo-opleiding en zit tussen mbo-4 en de hbo-bachelor in. Als je de Associate degree hebt afgerond kun je naadloos doorstromen naar de bacheloropleiding in Leeuwarden.

Bekijk de Ad opleiding Hogere Hotelschool

Hotelschool in Emmen

De sfeer op school erg persoonlijk. Er is optimale aandacht voor iedere student door het contact met je persoonlijke coach, de docenten en het ondersteunend personeel. Daarnaast is praktijk en theorie nauw met elkaar verbondenen en doen studenten veel werkervaring op in de regio (bijv. Business lounge van FC Emmen, regionale festivals en culinaire events). Hotel Management School werkt nauw samen met verschillende partners uit de gastvrijheidsindustrie voor de praktijkonderdelen uit het lesprogramma. 

Geïntereseerd? Kom langs op onze locatie in Emmen tijdens één van onze open dagen.

Meelopen?

Je bent van harte welkom om persoonlijk kennis te maken met de sfeer van onze school. Onze studenten en docenten ontmoeten je graag en kunnen jou alles vertellen over de opleiding en het studeren bij Hotel Management School. We nodigen je dan ook graag uit om een dagje te komen meelopen in Emmen. 

Aanmelden Meeloopdag Hotelschool Emmen

Contact

Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:

Hotel Management School Emmen
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen
Email: adhotelmanagement@nhlstenden.com