Wie wij zijn

Hotel Management School Leeuwarden is met 3.000 associate-, bachelor- en masterstudenten uit meer dan 50 landen en meer dan 13.000 alumni wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa.

Studeren aan Hotel Management School Leeuwarden is studeren aan één van de meest vooruitstrevende en innovatieve hotelmanagementscholen. Een hotelschool die zichzelf en haar studenten continu uitdaagt om kennis te vergaren, talenten te ontwikkelen en te anticiperen in een snel veranderende wereld. Wij geloven dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die kunnen geven. Mensen die de kunst verstaan andere mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Mensen die zowel leidinggevende als dienstverlenende talenten bezitten: in het Engels noemen we dit Hostmanship.

Hostmanship vormt het hart van onze opleiding en overstijgt het begrip hospitality. Het gaat om een mentaliteit en de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren. Een student van Hotel Management School Leeuwarden is klaar voor de toekomst en een ‘Game Changer’ in de hospitalitybranche. Een jonge professional met een stevig fundament die strategisch kan anticiperen op verandering en die een positieve bijdrage kan leveren aan de wereld van morgen.