Door grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen wij onze studenten, medewerkers en partners iedere dag uit hun talenten te ontdekken en te versterken. Deze ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van het eigen vakgebied en de eigen omgeving.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving waarin jij het verschil maakt? Kom werken bij NHL Stenden Hogeschool.

De kracht van NHL Stenden

Onze hogeschool is sterk verankerd in de regio met een ‘global netwerk approach’. Op onze vestigingen en met ons wereldwijde partnernetwerk zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen.

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Dit is NHL Stenden

Afbeelding
Dit is NHL Stenden

Wereldwijze innovatie

Afbeelding
factsheet-nhl-stenden
sfeer leeuwarden buitenkant

Ons wereldwijde partnernetwerk

NHL Stenden heeft campussen in Noord-Nederland én een wereldwijd partnernetwerk. Ieder jaar kiezen heel veel studenten ervoor om een deel van hun studie aan een hoger onderwijsinstelling van één van onze partners in het buitenland te volgen. Bijvoorbeeld een minor op de Grand Tour locaties Bangkok, Bali, Port Alfred. Ook een korte Short Advanced Programme van 2 tot 8 weken die vaak gedeeltelijk online gecombineerd met een week fysieke mobiliteit behoort tot de mogelijkheden. Deze kan je volgen bij een van onze Regional University Network-European University partners in Portugal, Ierland, Finland, Hongarije of Oostenrijk. Of ga voor een semester bij onze ‘exchange partners’. Je hebt de wereld aan keuzes!