Kies jij voor een opleiding van NHL Stenden? Dan ga je studeren aan een hogeschool die je uitdaagt jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Welke studie je kiest, hoe lang deze duurt en waar je hem volgt, bepaal je zelf. Je kiest voor een hogeschool waar jij je grenzen gaat verleggen. Bijvoorbeeld door verder te kijken dan alleen je eigen vakgebied of door een deel van je studie in het buitenland te volgen.

Ontdek hoe het is om de studeren aan een van de NHL Stenden locaties

Het onderwijsconcept van NHL Stenden

Bij NHL Stenden werken we toe naar Design Based Education.

Ons innovatieve onderwijsconcept

Studeren in het buitenland

Bij NHL Stenden kun je een deel van je opleiding in het buitenland volgen. Kies bijvoorbeeld voor een Grand Tour, waarbij je een minor of module volgt op een unieke locatie in Zuid-Afrika, Thailand of Bali. Of verleg je grenzen met een exchange of stage in het buitenland.

Ontdek de mogelijkheden

X-Honours

NHL Stenden biedt je de kans om naast je studie iets extra’s te doen. Speciaal voor studenten die meer kunnen en willen is er X-Honours. Dit programma geeft je de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en aan uitdagende projecten te werken voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve, creatieve denkers.

Meer informatie

Center for Entrepreneurship

Het Center for Entrepreneurship is dé community voor en door ondernemende studenten die het lef hebben om voor zichzelf te beginnen.

Meer informatie

Inschrijven voor een opleiding

Ben je enthousiast geworden over NHL Stenden Hogeschool en kies jij voor een studie bij ons? Dan hoef je je alleen nog in te schrijven! We vertellen je graag meer over de stappen die je hiervoor doorloopt. 

Meer informatie

Vragen?

Neem dan contact op met Student Info via:

Afbeelding
telefoon-icon-blauw
Telefoon

058-2441155

Afbeelding
WhatsApp
Whatsapp

06 13579931

Afbeelding
mail-icon-blauw