HBO-ICT

Studeren bij NHL Stenden

Kies jij voor een opleiding van NHL Stenden? Dan ga je studeren aan een hogeschool die je uitdaagt jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Welke studie je kiest, hoe lang deze duurt en waar je hem volgt, bepaal je zelf. Je kiest voor een hogeschool waar jij je grenzen gaat verleggen. Bijvoorbeeld door verder te kijken dan alleen je eigen vakgebied of door een deel van je studie in het buitenland te volgen. 

Studiekosten en financieringsmogelijkheden

Studeren kost geld. Daar komt meer bij kijken dan alleen je studie en je boeken. Lees meer over de kosten van studeren.
Voor duale en deeltijdstudenten zijn er verschillende financieringsmogelijkheden die studeren extra aantrekkelijk maken. Lees meer over de financieringsmogelijkheden.

Inschrijven voor een opleiding

Kies jij voor een studie van NHL Stenden? Dan hoef je je alleen nog in te schrijven! We vertellen je graag meer over de stappen die je hiervoor doorloopt.

Het onderwijsconcept van NHL Stenden

Bij NHL Stenden werken we toe naar Design Based Education. Nieuwsgierig naar ons innovatieve onderwijsconcept?

Studeren in het buitenland

Bij NHL Stenden kun je een deel van je opleiding in het buitenland volgen. Kies bijvoorbeeld voor een Grand Tour, waarbij je een minor of module volgt op een unieke locatie in Zuid-Afrika, Qatar, Thailand of Bali. Of verleg je grenzen met een exchange of stage in het buitenland.

Ontdek de mogelijkheden