leeuwarden, panorama

Leeuwarden

De hoofdlocatie van NHL Stenden vind je in Leeuwarden. De meeste voltijd- en deeltijdopleidingen verzorgen we op deze locatie. Onze moderne campus biedt een keur aan voorzieningen zoals ICT, de library, sportruimtes, een bank, een uitzendbureau en een werelds bedrijfsrestaurant. Ook vind je hier ons viersterrenhotel.

Hbo-stad van het Noorden

Leeuwarden is dé hbo-stad van het Noorden. Het is een historische stad met goede voorzieningen. Hou je van uitgaan, dan kun je terecht in talloze kroegen, discotheken en eetcafés. Met de studentensportkaart sport je voor weinig geld bij een van de vele sportclubs. Is kunst en cultuur meer jouw ding? Ook daarin blinkt Leeuwarden uit. Niet voor niets is de stad uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2018! Wil je andere studenten leren kennen, schrijf je dan in bij een van de studentenverenigingen.

Meer informatie over Leeuwarden

Leeuwarden Student City

Adres, parkeren en OV

Adres

​NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Rengerslaan 8-10
8917 DD Leeuwarden
studentinfo@nhlstenden.com
+31 (0)58 251 23 45

Postadres

Postbus 1080
8900 CB Leeuwarden

Parkeren

Kom je met de auto? Neem de inrit naar NHL Stenden Hogeschool en je komt vanzelf op het parkeerterrein. Op een Open Dag is parkeren gratis.

Openbaar vervoer

Vanaf het busstation Leeuwarden (naast het NS-station) neem je lijn 612 naar NHL Stenden. Stap na ongeveer tien minuten uit bij de halte 'NHL Stenden Hogeschool', de tweede halte op de Rengerslaan.

Tijdens een Open Dag rijden er tussen 9.30 uur en 16.45 uur pendelbussen vanaf het Centrale busstation Leeuwarden naar NHL Stenden. De pendelbussen vertrekken vanaf de bushalte voor Treinvervangend Vervoer. Je wordt voor de deur van onze hogeschool afgezet en hier vertrekken de bussen ook weer.

Life Sciences in samenwerking met VHL Hogeschool

NHL Stenden verzorgt een aantal Life Sciences Opleidingen in samenwerking met Hogeschool Van Hall Larenstein.

Hogeschool VHL
Leeuwarden Agora 1
8934 CJ Leeuwarden
058 284 6100