Afbeelding
NHL Stenden studenten positief gestemd over studiebegeleiding

Leeuwarden

De hoofdlocatie van NHL Stenden vind je in Leeuwarden. De meeste voltijd- en deeltijdopleidingen verzorgen we op deze locatie. Onze moderne campus biedt een keur aan voorzieningen zoals ICT, de library, sportruimtes, gebedsruimtes en stiltecentrum gevestigd in Molen de Eendragt, een bank, een uitzendbureau en een werelds bedrijfsrestaurant. Ook vind je hier ons viersterrenhotel.

Ontdek hoe het is om te studeren in Leeuwarden

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour

Ervaar de campus Leeuwarden met deze virtual tour.

Adres, parkeren en OV

Adres

​NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Rengerslaan 8-10
8917 DD Leeuwarden
studentinfo@nhlstenden.com
088 991 7000

Postadres

Postbus 1080
8900 CB Leeuwarden

Pers

Voor persvragen kun je contact opnemen met de perstelefoon: +31 (0)6 51 22 51 96 of een e-mail sturen naar media@nhlstenden.com.

Parkeren

Je kunt je auto parkeren op een van de drie parkeerterreinen van NHL Stenden. We willen graag een goede buur zijn en vragen je daarom je auto niet in de wijken rondom de hogeschool te parkeren. Je kunt terecht op de volgende parkeerterreinen:

  • achter Rengerslaan 8
  • tegenover Rengerslaan 10
  • naast het Klimcentrum (gratis parkeren)

De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag geopend. Het tarief bedraagt € 2,50 per dag. Betaal je met je NHL Stenden MyCard, dan kost het € 1,- per dag. In de Centrale Hal van Rengerslaan 8 en 10 hangt een automaat waar je het saldo van je pas kan opwaarderen. Op een Open Dag is parkeren gratis.

Openbaar vervoer

Vanaf het busstation Leeuwarden (naast het NS-station) neem je lijn 612 naar NHL Stenden. Stap na ongeveer tien minuten uit bij de halte 'NHL Stenden Hogeschool', de tweede halte op de Rengerslaan.

Life Sciences in samenwerking met VHL Hogeschool

NHL Stenden verzorgt een aantal Life Sciences Opleidingen in samenwerking met Hogeschool Van Hall Larenstein.

Hogeschool VHL
Leeuwarden Agora 1
8934 CJ Leeuwarden
058 284 6100