Afbeelding
Rengerslaan 8 in Leeuwarden

Duurzaam NHL Stenden

In alles wat onze hogeschool doet, speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Je komt het daarom ook overal tegen. Van duurzaam onderwijs dat studenten opleidt om wicked problems aan te pakken tot lectoraten die een zichtbare impact maken. En van zonnepanelen op onze daken tot de zero food-waste policy op onze vestiging op Terschelling. 

Green Office

Wist je dat we zelfs een initiatief en beweging van medewerkers, docenten en studenten hebben die met elkaar een bijdrage leveren aan een duurzame hogeschool? Dit is de Green Wave die Green Thinking stimuleert, wat betekent dat elke stap, hoe klein ook, er één is richting een duurzamere wereld voor de volgende generatie. Iedereen binnen de hogeschool kan zich aanmelden als ambassadeur of ideeën indienen. Green Office is de fysieke plek binnen NHL Stenden waar we multi-disciplinair samenwerken aan het verduurzamen van ons onderwijs, onderzoek en de bedrijfsvoering. Samen met onze partners realiseren we een positieve impact aan de hand van Green Thinking.

Afbeelding
Green Office

Meer weten over duurzaamheid binnen onze hogeschool? Kies hieronder voor een thema en ontdek hoe wij een bijdrage leveren aan de wereld om ons heen.

Afbeelding
sfeer leeuwarden buitenkant

Contact

Echte duurzaamheid realiseer je samen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die samen met ons maatschappelijke vraagstukken willen aanpakken. Heb jij een vraagstuk waar je samen met onze studenten of onderzoekers je tanden in wilt zetten? Of wil jij onze studenten inspireren met een gastcollege over een duurzaam onderwerp? Neem dan vooral contact met ons op.