Klaar met je mbo-opleiding en tijd voor nog wat meer verdieping? Wil je nieuwe kennis opdoen maar ook blijven samenwerken met de praktijk? Een hbo-diploma halen met onze bachelors, of ga je toch voor een associate degree?

Ontdek onze vervolgopleidingen na je mbo

Met je mbo-diploma kun je aan het werk, maar er zijn meer mogelijkheden. Wil je naar het hbo na je mbo-diploma? Dan kun je kiezen voor een vierjarige bachelor. Vind je dat te lang, dan past een Ad wellicht beter bij je. Een associate degree is een erkend hbo-diploma dat je in twee jaar kunt halen. En heb je na twee jaar de smaak te pakken, dan kun je altijd nog doorstuderen voor je bachelordiploma.

Associate degree Bachelor Degree

Ga je verder in je eigen vakgebied of besluit je het roer compleet om te gooien? Bij NHL Stenden is studeren niet enkel iets van de schoolbanken; in de opleiding spelen de praktijk en real-life vraagstukken een grote rol.

Welke vervolopleidingen kun je kiezen na je mbo? Maak vast kennis met onze studies in de volgende gebieden: 

Bekijk het overzicht van onze associate degrees

Bekijk alle bacheloropleidingen

Afbeelding
Student

Hulp bij jouw studiekeuze

Weet jij nog niet wat je wilt gaan doen? Doe dan de gratis studiekeuzetest van NHL Stenden.

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op.

Tijd voor wat extra advies voor het kiezen van een vervolgstudie? Onze studieadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.