Wil jij werken en leren combineren? Kies dan voor duaal studeren; hierbij vormen jouw baan en onze hbo-opleiding één geheel. Je leert dus op je eigen werkplek, krijgt gewoon salaris en gaat 1 keer per week (of 1 keer in de 2 weken) naar school. Jouw werkervaring vormt de basis voor je persoonlijke ontwikkeling. Een soort BBL in het hbo.

Omdat je werk en studie combineert, ben je in principe fulltime bezig met je opleiding. Voor duale opleidingen is het belangrijk om een relevante baan te hebben. 

Met een duale hbo-opleiding ga je op je werk aan de slag met studieopdrachten. Zo breng je de kennis die je opdoet meteen in de praktijk. Niet alleen handig voor jou, maar voor je werkgever is deze opleiding ook een bron aan informatie. De kennis en vaardigheden die je opdoet kun je direct gebruiken  in het bedrijf waar je werkt.

Maak kennis met onze duale opleidingen

Afbeelding
mkb-route-logo

Mkb-route in het hbo

Werk jij al bij een mkb-bedrijf en wil je jezelf verder ontwikkelen, maar niet 4 jaar in de studieboeken zitten? Dan is er speciaal voor jou de mkb-route in het hbo. Hierbij kun je in 2 jaar een erkend hbo-diploma halen met behoud van salaris.