Werken en studeren

Streef je naar verandering, wil je doorgroeien, bijleren of specialiseren? Met het ruime aanbod (deeltijd) hbo-bacheloropleidingen, cursussen, post-hbo- en masteropleidingen is er altijd een opleiding voor jou. Bij NHL Stenden combineer je werk en studie op een manier die aansluit bij jouw ambities én privéleven. Jij bepaalt de koers, de snelheid, de tijdsduur en de eindbestemming. Bekijk alle voordelen van flexibel studeren bij NHL Stenden.

Werken en Studeren: wat zijn je opties?

Werken en studeren

Associate degree opleidingen

Werken én in twee jaar een hbo-diploma halen? Een associate degree (Ad) is een erkend hbo-diploma dat je binnen 2 jaar behaalt.

Overzicht

Bachelor opleidingen

Volg je ambitie en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen met een vierjarige deeltijd bacheloropleiding (hbo). Afhankelijk van werkervaring kun je de studietijd inkorten.

Overzicht

Master opleiding

Ben je op zoek naar verdieping of wil je excelleren? Met een professionele deeltijd master van NHL Stenden ontwikkel je tot expert. Verleg je eigen grenzen, kies je master.

Overzicht
morgen begint vandaag

Cursussen, leergangen & post-hbo

Toe aan een verdiepingsslag? Door je werk te combineren met een cursus, leergang of post-hbo opleiding krijg je verassend nieuwe inzichten.

Overzicht

“Mijn ontslag was het beste dat me kon overkomen”

Rianne Blokzijl

In Het roer om vertellen deeltijdstudenten over hoe zij het helemaal anders zijn gaan doen. Neem bijvoorbeeld Rianne, die na haar ontslag haar droombaan vond als docente Fries.