Werken en studeren

Streef je ook in deze bizarre situatie naar verandering? Ben je aan huis gekluisterd door de Corona maatregelen maar wil je desondanks doorgroeien, bijleren of specialiseren? Met het ruime aanbod bij NHL Stenden vind je altijd een opleiding die aansluit bij jouw ambities én privéleven. Jij bepaalt de koers, de snelheid, de tijdsduur en de eindbestemming. Je bent voor een deeltijd of duale opleiding niet gebonden aan klassikale lessen, veel wordt online aangeboden.

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Volg je hart. Juist nu in deze periode dat je aan huis gekluisterd bent. Gebruik de tijd en laat je ambities niet uitstellen. Kies een deeltijd of duale opleiding die bij je persoonlijke situatie past.

Lees meer over werk en studie combineren

Werken en Studeren: wat zijn je opties?

Werken en studeren

Associate degree opleidingen

Werken én in twee jaar een hbo-diploma halen? Een associate degree (Ad) is een erkend hbo-diploma dat je binnen 2 jaar behaalt.

Overzicht

Bachelor opleidingen

Volg je ambitie en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen met een vierjarige deeltijd bacheloropleiding (hbo). Afhankelijk van werkervaring kun je de studietijd inkorten.

Overzicht

Master opleiding

Ben je op zoek naar verdieping of wil je excelleren? Met een professionele deeltijd master van NHL Stenden ontwikkel je tot expert. Verleg je eigen grenzen, kies je master.

Overzicht
morgen begint vandaag

Cursussen, leergangen & post-hbo

Toe aan een verdiepingsslag? Door je werk te combineren met een cursus, leergang of post-hbo opleiding krijg je verassend nieuwe inzichten.

Overzicht
Jacco Reitsma

”Nieuwe kennis helpt je als ondernemer altijd verder”