Streef je ook in deze bizarre situatie naar verandering? Wil je doorgroeien, bijleren of specialiseren? Met het ruime aanbod bij NHL Stenden vind je altijd een opleiding die aansluit bij jouw ambities én privéleven. Jij bepaalt de koers, de snelheid, de tijdsduur en de eindbestemming. Je bent voor een deeltijd of duale opleiding niet gebonden aan klassikale lessen, veel wordt online aangeboden.

Afbeelding
sfeer

Infoavond Werken & Studeren

Dinsdag 1 maart 2022, 18:00 - 21:00 uur

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Volg je hart. Juist nu in deze periode dat je aan huis gekluisterd bent. Gebruik de tijd en laat je ambities niet uitstellen. Kies een deeltijd of duale opleiding die bij je persoonlijke situatie past.

Lees meer over werk en studie combineren

Flexibel studeren

Bepaal je eigen leerroute naar eigen tempo met Flexibel Studeren. 

Meer informatie over flexibel studeren

Praktische informatie & Advies  

Heb je praktische vragen over het starten van een deeltijd- of duale opleiding? Dan ben je hier op de goede plek voor alle informatie over praktische zaken die komen kijken bij het starten van een opleiding. Denk aan financiën, toelating, bijzondere omstandigheden en het aanmelden of inschrijven voor een studie. Bekijk hieronder de informatie, neem contact op met Student Info, bekijk de video’s van Toelating en het Decanaat. Ben je er nog niet uit welke deeltijdstudie bij je past? Vraag een persoonlijk gesprek aan met een studieadviseur van het Studieadviescentrum.  

 

Praktijkvoorbeeld

Sabine is werkende moeder en is daarnaast een deeltijd studie gestart. Bekijk hier haar verhaal, waarin zij uitlegt hoe ze de stap heeft gezet en hoe zij alles combineert.

ervaringsverhaal-jacco-reitsma.jpg

”Soms moet je het volledig anders doen om jezelf te kunnen zijn”

Jacco heeft de wind in de rug. Tot in 2008 privé het noodlot toeslaat. Dat blijkt een keerpunt in zijn leven. Hij besluit zijn baan in de pensioenwereld op te geven en zijn droom te volgen om Leraar Nederlands te worden. Ook het verschil maken en kiezen?