Wil jij weer met energie naar je werk? Ga dan voor die opleiding die je altijd al wilde doen, in deeltijd. Zo kun je studeren én werken tegelijk. Want of je nu wilt groeien in je huidige baan of een nieuwe weg in wilt slaan, iets nieuws doen geeft energie!

Afbeelding
mkb-route-logo

Mkb-route in het hbo

Werk jij bij een mkb-bedrijf en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is de mkb-route in het hbo wat jij zoekt. Met behoud van salaris kun je al in 2 jaar een erkend hbo-diploma halen. Goed voor jou en goed voor je werkgever! 

Stap uit je comfortzone

Bekijk de LEFtalk van Jeroen Stek

Wat gebeurt er als je uit je comfortzone stapt en op oudere leeftijd werken en leren gaat combineren? Proactief therapeut Jeroen Stek gaf een kijkje in ons hoofd tijdens de LEFtalk op de Infoavond Werken & Studeren. Benieuwd wat een beetje lef tonen je kan brengen? Bekijk de LEFtalk.

je hart volgen

Werk & Studie combineren

Hoe doe je dat? Studeren, werken, kinderen, -óf je tijdrovende hobby- combineren? En wat is werkgeluk?
love-job

Proefcollege

Verschillende opleidingen stellen een college open waar je kunt aanschuiven. De ideale kans om te kijken of studeren en de opleiding bij je past.
Headset laptop student

Omscholen

Je wilt een baan in een heel ander vakgebied of je gaat eindelijk voor die droombaan maar je hebt niet de juiste papieren of expertise.
Afbeelding
Collage Ervaringsverhalen LEF

Zij gaan voor die glimlach

Lees de verhalen van de mensen die het lef hebben om een deeltijd opleiding te volgen.