Na je mbo 4 (of havo) diploma verder studeren voor een hbo-diploma? Op zoek naar een 2 jarige hbo-opleiding? Wil je een praktische hbo-opleiding die je goed kunt combineren met je werk? Zoek dan niet verder, want NHL Stenden Hogeschool biedt een ruim aanbod aan Associate degree opleidingen. Of je nu nog op school zit of werkt, voor iedereen is er een passende opleiding. Alle opleidingen worden samen met het bedrijfsleven ontwikkeld voor een optimale aansluiting met de praktijk.

Wat is een Associate degree?

Als je een 4-jarige bacheloropleiding te lang vindt duren, kies dan voor de tweejarige associate degree opleiding. Een associate degree is een praktijkgerichte opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma. Na je Associate degree kun je nog doorstuderen en je hbo Bachelor diploma halen. Of je gaat direct aan de slag. Werken en studeren tegelijk is met een duale ad opleiding ook mogelijk.

Met een Ad heb je:

  • een volwaardig hbo diploma op zak;
  • een opleiding die compleet is afgestemd op de praktijk ;
  • keuze uit diverse variaties; (voltijd, deeltijd en duaal);
  • een hbo diploma in 2 jaar met snelle instroom in bachelor opleiding

Bekijk alle Ad opleidingen     Bekijk online brochure

Bekijk ervaringen van ad talenten

nhlstenden_ad_infographic

Geef je ontwikkeling een boost met een Associate degree

Doorstuderen na je Associate degree

Je kunt na je Ad-opleiding (of op een later moment) ervoor kiezen om aansluitend een hbo-bachelor diploma te halen. Dit kan een bachelor van je eigen hogeschool zijn, of van een andere hogeschool. Kijk op deze pagina voor meer informatie