Ga je studeren? Dan is het goed om eerst te kijken welk opleidingsniveau bij jou past. Bij NHL Stenden kun op drie verschillende niveaus studeren: bachelormaster en associate degree. Benieuwd wat de verschillende tussen deze opleidingsniveaus zijn? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Bachelor

Een bacheloropleiding is een vierjarige hbo-opleiding. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met theorie en praktijkopdrachten. Wat je leert tijdens de lessen pas je meteen toe bij opdrachten voor echte organisaties en bedrijven uit het werkveld. Bekijk onze bacheloropleidingen.

Master

Heb je een bachelor-diploma op zak, maar zoek je extra verdieping? Of is er een onderwerp waar je je verder in wilt specialiseren? Met een masteropleiding van NHL Stenden vergroot je jouw kansen in werkveld. Niet alleen nationaal, maar ook voor internationale werkgevers. Bekijk onze masteropleidingen.

Associate degree

Bij een associate degree haal je binnen twee jaar een erkend hbo-diploma. Ideaal wanneer je graag (door) wilt studeren, maar vier jaar te lang vindt duren. En heb je na twee jaar de smaak te pakken? Dan kun je altijd instromen in het derde jaar van een vergelijkbare bacheloropleiding. Bekijk onze Associate degree opleidingen.