Met je havo diploma (bijna) op zak is het tijd voor nieuwe dingen! Benieuwd welke bachelor- of Ad-opleiding je straks kunt volgen als vervolgopleiding na je havo? Klaar om het toekomstige beroepenveld vast te verkennen? Maar welke vervolgopleidingen hbo zijn er? NHL Stenden zet de studiemogelijkheden graag voor je op een rij!

Van havo naar hbo, dit kun je verwachten

Zelfstudie, college, roosters en een bus die je zo af en toe mist. Het komt er straks waarschijnlijk allemaal bij kijken. Of je nu thuis blijft wonen of het huis uit gaat, je leert met het studentenleven veel over jezelf en je vakgebied. Je gaat je specialiseren in een onderwerp en kunt theorie straks goed toepassen in de praktijk. Sterker nog: je bachelor bereidt je voor op een steeds veranderend beroepenveld. Je werkt daarom in de opleiding al samen met studenten, organisaties en bedrijven. Of dat nu in de gezondheidszorg, bij bestuursrecht of op het gebied van hotelmanagement is.

Afbeelding
Ervaringsverhaal
“De praktijkgerichte benadering van de opleiding trok mij over de streep”
Leo Oegema
Student Ondernemerschap & Retail Management

Welke opleidingen kun je na de havo kiezen?

Maak vast kennis met onze studies in de volgende gebieden:  

Afbeelding
studenten-kantine-groep-zittend

Hulp bij jouw studiekeuze

Weet jij nog niet wat je wilt gaan doen? Doe dan de gratis studiekeuzetest van NHL Stenden.  

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op.

Tijd voor wat extra advies voor het kiezen van een vervolgstudie? Onze studieadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.