Studeren in het buitenland

Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour of ons Exchange-programma. Of kies voor een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden ligt de wereld aan je voeten!

Verleg je grenzen

Je doet een fantastische ervaring op: je bent een paar maanden van huis en proeft de sfeer van andere culturen. Je ontdekt talenten van jezelf, waarvan je niet wist dat je ze had. Je werkt zo aan je persoonlijke ontwikkeling. Kortom, je verlegt je grenzen. En met je internationale ervaring maak je een straks nog meer kans op een baan.

grand tour

In het derde jaar van veel van onze opleidingen kun je minors of modulen volgen op een van onze buitenlandse locaties.

Lees verder
nhl-international-office26.jpg

In het derde jaar van je opleiding kun je vakken volgen bij een van onze partnerscholen in Europa of daarbuiten.

Lees verder
International Business

Aan het einde van veel van onze opleidingen kun je stage lopen in het buitenland. Je doet praktijkervaring op in je toekomstige vakgebied.

Lees verder

Ons wereldwijde partnernetwerk

NHL Stenden heeft campussen in Noord-Nederland én een werelwijd partnernetwerk. Ieder jaar kiezen heel veel studenten ervoor om een deel van hun studie aan een hoger onderwijsinstelling van één van onze partners in het buitenland te volgen. Bijvoorbeeld een minor op de Grand Tour locaties Bangkok, Bali, Port Alfred of een semester bij onze ‘exchange partners’. Je hebt de wereld aan keuzes!