Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour, ons Exchange-programma of één van de mobiliteitsmogelijkheden van RUN-EU. Of kies voor een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden word je voorbereid op een internationale, interculturele en steeds veranderende (werk)omgeving. Zo ligt de wereld aan je voeten!

Verleg je grenzen

Je doet een fantastische ervaring op: je bent een paar maanden van huis en proeft de sfeer van andere culturen. Je ontdekt talenten van jezelf, waarvan je niet wist dat je ze had. Je werkt zo aan je persoonlijke ontwikkeling. Kortom, je verlegt je grenzen. En met je internationale ervaring maak je een straks nog meer kans op een baan.

Ons wereldwijde partnernetwerk

NHL Stenden heeft campussen in Noord-Nederland én een werelwijd partnernetwerk. Ieder jaar kiezen heel veel studenten ervoor om een deel van hun studie aan een hoger onderwijsinstelling van één van onze partners in het buitenland te volgen. Bijvoorbeeld een minor op de Grand Tour locaties Bangkok, Bali, Port Alfred of een semester bij onze ‘exchange partners’. Je hebt de wereld aan keuzes!