Ben jij benieuwd hoe het is om voor de klas te staan op Bonaire? Altijd al gedroomd van een stage bij een reclamebedrijf in Londen? Of wil jij je steentje bijdragen aan een wegenproject in Zuid-Afrika? Het kan met een stage in het buitenland! 

De voordelen van een stage in buitenland

  • Je doet volop internationale werkervaring op.
  • Je kunt stage lopen bij grote, internationale bedrijven óf kleine lokale ondernemingen.
  • Je leert nieuwe mensen en culturen kennen.
  • Je leert jezelf te redden in een vreemde taal.
  • Je vergroot je kansen op een baan.

Wat kun je doen?

In het laatste jaar van veel van onze opleidingen kun je stage lopen in het buitenland. Zo doe je volop internationale praktijkervaring op in je toekomstige vakgebied. Studenten die je voorgingen, hebben al bij veel verschillende internationale merken het verschil gemaakt. Wat dacht je van Unilever, ABN AMRO, IKEA, KLM, Golden Tulip en Hilton Hotels? Er gaat een wereld voor je open.

Grotere kans op baan

Tijdens je stage in het buitenland doe je niet alleen werkervaring op, je leert ook hoe het is om te werken en te leven in een andere cultuur met mensen van diverse nationaliteiten en achtergronden. Je ontdekt een nieuwe taal of leert een vreemde taal nog beter spreken. En je vergroot je kans op een baan, omdat veel werkgevers zoeken naar mensen met internationale werkervaring. Zo maakt jouw stage in het buitenland straks een wereld van verschil!