grand tour

Grand Tour

In het derde jaar van veel van onze opleidingen kun je minors of modulen volgen op één van onze buitenlandse locaties. Je gaat op Grand Tour naar Zuid-Afrika, Qatar, Thailand of Bali. Daarmee verbreed of verdiep je niet alleen je kennis, je werkt ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

  • Je ontdekt de wereld terwijl je studeert.
  • Je wordt onderdeel van een andere cultuur.
  • De leermethode sluit naadloos aan bij het onderwijs van NHL Stenden.
  • Je verblijf wordt geregeld door NHL Stenden.

Wat je kunt doen

Aanmelden voor de Grand Tour

De Grand Tour is beschikbaar voor diverse opleidingen van NHL Stenden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een Grand Tour of andere manieren om een deel van je opleiding in het buitenland te volgen? Je vindt meer informatie op de pagina van de opleiding van jouw keuze.

Je voorbereiden op een Grand Tour

Bij het voorbereiden van een Grand Tour komt veel kijken. Daarom organiseren we drie bijeenkomsten voor je vertrekt. Hier behandelen we praktische zaken, zoals het afsluiten van verzekeringen en het regelen van visa en vaccinaties. Ook word je hier alvast voorbereid op de cultuur waar jij deel van gaat uitmaken. Je krijgt bijvoorbeeld informatie over normen en waarden, gebruiken, tradities en veiligheid.

Wat kost een Grand Tour?

Bij zo’n grote reis komen natuurlijk ook verschillende kosten kijken. Denk hierbij aan vervoer, huisvesting, visa, verzekeringen en vaccinaties. Volg je op dit moment een opleiding aan Stenden? Kijk dan op iStenden voor uitgebreide kostenoverzichten.

Meer informatie

Stenden University
Student Mobility Centre
Ruimte 0.43 Campus Leeuwarden
+31 (0)58 244 14 66
grandtour@stenden.com