Afbeelding
locatie_zuid_afrika_1.jpg

Grand Tour locatie Zuid-Afrika

Culturele diversiteit in een kustplaats

Onze Grand Tour locatie in Zuid-Afrika is een kleine campus in Port Alfred in de Oost-Kaap provincie. Port Alfred, een kuststadje aan de Sunshine Coast, met een jachthaven, stranden en verschillende watersportmogelijkheden.

De campus biedt verschillende minors die de culturele en geografische diversiteit van het gebied weerspiegelen. Dit biedt studenten talloze mogelijkheden: van Wijnstudies tot Wildlife Management, en van Verandering en Innovatie tot Humanitair Management. Als student krijg je ook de kans om te werken aan de ontwikkeling van lokale gemeenschappen en leer je over de sociale uitdagingen waar Zuid-Afrika voor staat - en hoe jij daar een positieve bijdrage aan kunt leveren.

Minors

Deze Grand Tour locatie heeft een familiaire sfeer en biedt comfortabele accommodatie op loopafstand van de hoofdcampus, het strand en de stad. De winkels, restaurants en clubs in de stad zijn dichtbij en Port Alfred is een populaire bestemming. Je kunt hier surfen, duiken of het binnenland intrekken en de wildparken verkennen.

Studenten kunnen het volledige maaltijdplan op de campus gebruiken. Maar je kunt natuurlijk ook uit eten gaan en ontspannen in een van de vele restaurants en bars in de stad!

Meer informatie over Grand Tour

Bente
Bente - Studente Tourism Management

Mijn ervaringen hier hebben mijn dromen voor de toekomst beïnvloed.

Bekijk de andere Grand Tour locaties