Bente's Grand Tour in Zuid Afrika

Afbeelding
Bente
“Mijn ervaringen hier hebben mijn dromen voor de toekomst beïnvloed.”
Bente
Student Tourism Management

Hoewel haar beide minors online werden gegeven, besloot Bente toch naar Zuid-Afrika te gaan voor haar Tourism Management Grand Tour. Nu ze op een mangoboerderij woont en haar eerste minor online volgt, heeft Bente een fantastische balans gevonden tussen studie en het ontdekken van de Zuid-Afrikaanse cultuur en levensstijl."Als onderdeel van mijn studie Tourism Management besloot ik op Grand Tour te gaan om mijn minors Wildlife Management in Zuid-Afrika en Mindful Leadership in Bali te doen. Ze combineren mijn interesses perfect, maar door de COVID-19 pandemie worden beide minors online gehouden. Dat heeft me er niet van weerhouden om toch naar Zuid-Afrika te gaan! Momenteel woon ik op een mangoboerderij in Cederberg en volg ik mijn eerste minor online, en het had eerlijk gezegd niet beter gekund!

Afbeelding
Bali

Grand Tour

De NHL Stenden Grand Tour geeft je het voordeel dat je het land en de cultuur kunt verkennen.

Dagen zijn in balans

"Ik begin mijn dag met wat yoga voordat ik de eerste online sessies bijwoon. Terwijl ik naar de colleges luister, geniet ik van het prachtige uitzicht op de Cederberg en de zon die op het terras schijnt. Mijn docenten halen het beste uit de online situatie, leggen veel uit over het zijn van een wildlife manager in Zuid-Afrika, nemen ons mee op online safari en helpen ons waar ze kunnen met onze opdrachten.

Mijn lessen zijn alleen van maandag tot donderdag, dus dat geeft me veel tijd om in het weekend van de omgeving te genieten. Ik ben echt blij dat ik besloten heb om naar Zuid-Afrika te gaan, ondanks dat de minor online is, want het geeft me toch de ervaring van studeren in het buitenland waar ik op hoopte. Mijn tijd is gevuld met watervalwandelingen, kampeertochten, surfen, mango's eten en 's avonds braai maken, wat een Zuid-Afrikaanse barbecue is." 

Inspiratie voor mijn toekomst

"De mensen die ik heb ontmoet zijn allemaal erg vriendelijk, gastvrij en open en de natuur is gewoonweg prachtig, ook al lijkt het een beetje cliche dat je op de Big 5 stuit zodra je buiten je huis stapt. Maar er zijn geweldige wildreservaten in het hele land waar je tijdens je vrije tijd giraffen, leeuwen en de rest kunt ontdekken! Voor mij lijkt het leven hier veel eenvoudiger - misschien is het de zon, de uitgestrektheid van het land of de mentaliteit van de mensen. Hoe dan ook, het is een unieke ervaring!
Zuid-Afrika is super inspirerend voor mij en daarom heb ik ervoor gekozen om hier ook voor mijn tweede online minor te blijven. Daarna ga ik stage lopen in Sydney, Australië. De ervaringen die ik tijdens de minor heb opgedaan hebben mijn dromen voor de toekomst op een super spannende manier beïnvloed, omdat ik nu specifieke inzichten heb gekregen in de vakgebieden waar ik naartoe wil als ik mijn studie bij NHL Stenden heb afgerond."
Lees meer over Tourism Management en de mogelijkheden op de website van de opleiding.