Afbeelding
ba-tourism-management-vt-lwd.jpg
Afbeelding
ba-tourism-management-vt-lwd.jpg

Tourism Management

Betekent toerisme voor jou meer dan zon, zee en palmbomen? Ben jij internationaal georiënteerd en ondernemend en heb je oog voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Studieduur
4 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Kies voor de opleiding  International Tourism Management om de volgende zaken!

  • Speciale aandacht voor duurzaam toerisme.
  • Vanaf dag één werk je aan projecten van opdrachtgevers uit de toerisme-industrie.
  • Ga op ontdekking in het buitenland en volg een minor op één van onze campussen in Zuid-Afrika, Thailand of Bali. Of ga op stage of uitwisseling in het buitenland.
  • De opleiding is nauw verbonden met het European Tourism Future institute (ETFI) van NHL Stenden.
  • Na afronding van je bachelor kun je doorstromen naar onze bekostigde internationale master op het gebied van toerisme, vrije tijd en evenementen

 

Afbeelding
 Studiekeuze Felicia

Open Avond

30 maart 2023, 18:00 tot 21:00

Open Avond

Wat staat je te wachten?

In een dynamische en internationale omgeving met studenten en docenten uit alle continenten, leer je over de invloed van toerisme op verschillende culturen, het milieu en de economische belangen die hierbij een rol spelen. Je werkt in kleine groepen aan de ontwikkeling van nieuwe toeristische producten en je creëert op een verantwoorde manier unieke belevingen voor iedereen. Het uitzetten van beleid op het gebied van duurzaam toerisme komt uitgebreid aan bod. Daarnaast maak je kennis met actuele trends binnen de toeristische sector en leg je een stevige basis op het gebied van productinnovatie, verantwoord ondernemen, (online) marketing en management.

Vanaf het eerste jaar ga je aan de slag met actuele vraagstukken van echte opdrachtgevers. Zo help je een opdrachtgever uit de toeristenbranche om een toeristische bestemming op de kaart te zetten, een vakantiepark te vergroenen of maak je een toeristische attractie aantrekkelijk voor een specifieke doelgroep. Ook worden er regelmatig inspirerende gastcolleges, fieldtrips & internationale studiereizen georganiseerd en kun je een deel van je studie in het buitenland volgen. 

 

De wereld ligt aan je voeten

Droom jij van een stage in het buitenland? Of wil je graag een deel van je studie bij een hogeschool over de grens volgen? Het kan met een Grand Tour, ons Exchange-programma of een uitdagende stageplek waar ook ter wereld. Bij NHL Stenden word je voorbereid op een internationale, interculturele en steeds veranderende (werk)omgeving. Zo ligt de wereld aan je voeten!

 

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten
Afbeelding
ervaringsverhaal-alexander-grunewald.jpg
“Het is interessant om te leren over duurzaamheid en dit te implementeren in ons werk”
Afbeelding
ervaringsverhaal-alexander-grunewald.jpg
Alexander Grunewald
Student Tourism Management

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!