Afbeelding
ba-tourism-management-vt-lwd.jpg
Afbeelding
ba-tourism-management-vt-lwd.jpg

Tourism Management

Betekent toerisme voor jou meer dan zon, zee en palmbomen? Ben jij internationaal georiënteerd en ondernemend en heb je oog voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Studieduur
4 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Kies voor de opleiding Tourism Management om de volgende zaken!

  • Behoort al jarenlang tot één van de best bekostigde toerisme opleidingen in Nederland.
  • Speciale aandacht voor duurzaam toerisme.
  • Vanaf dag één werk je aan projecten van opdrachtgevers uit de toerisme-industrie.
  • Ga op ontdekking in het buitenland en volg een minor op één van onze campussen in Zuid-Afrika, Thailand of Bali. Of ga op stage of uitwisseling in het buitenland.
  • De opleiding is nauw verbonden met het European Tourism Future institute (ETFI) van NHL Stenden.
  • Na afronding van je bachelor kun je doorstromen naar onze bekostigde internationale master op het gebied van toerisme, vrije tijd en evenementen

 

Wat staat je te wachten?

Tourism Management leidt op voor een management-, beleids- of adviesfunctie in de toeristische sector. Duurzaam toerisme staat in de opleiding centraal. Je leert om de zorg voor de gemeenschap en omgeving op een toeristische bestemming voorop te stellen. Je leert ook welke invloed toerisme heeft op verschillende culturen en welke economische belangen een rol spelen. Commerciële activiteiten staan zoveel mogelijk in dienst van de duurzame ontwikkeling van bestemmingen. Je legt onder andere een stevige basis op het gebied van (online) marketing, productinnovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken van echte opdrachtgevers. Zo help je een opdrachtgever uit de toeristenbranche om een toeristische bestemming op de kaart te zetten, een vakantiepark te vergroenen of maak je een toeristische attractie aantrekkelijk voor een specifieke doelgroep. In vier jaar word jij klaargestoomd om als professional aan de slag te gaan die out of the box durft te zoeken naar innovatieve en duurzame oplossingen.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten
Afbeelding
ervaringsverhaal-alexander-grunewald.jpg
“Het is interessant om te leren over duurzaamheid en dit te implementeren in ons werk”
Afbeelding
ervaringsverhaal-alexander-grunewald.jpg
Alexander Grunewald
Student Tourism Management

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!