Proefcollege deeltijd en duaal

De geplande evenementen gaan t/m 1 juni niet door in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als je je aanmeldt houden we je op de hoogte van een vervangende datum of een alternatief evenement.

Denk jij erover om naast jouw baan een studie op te pakken? Maar twijfel je nog over je studiekeuze of wil je simpelweg wel eens ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten? Kom langs en volg een proefcollege. Kun je meteen de sfeer op onze nieuwe hogeschool proeven.

Deeltijd en duaal studeren in de praktijk

Verschillende associate degrees, bachelor- en masteropleidingen van NHL Stenden stellen een les open waarbij jij kunt aanschuiven. De ideale kans om te ontdekken of deeltijd of duaal studeren bij jou past en alvast kennis te maken met docenten en studenten. Je krijgt bovendien een goed beeld van de lesstof die de opleiding aanbiedt. Kortom: een proefcollege is de perfecte manier om een complete eerste indruk te krijgen van misschien wel jouw toekomstige opleiding.

Aanmelden proefcollege

Bij het aanmelden kies je de deeltijd- of duale studie waar je een proefcollege bij gaat volgen. Na aanmelding nemen we binnen enkele dagen contact met je op om de datum van het Proefcollege af te stemmen.