Afbeelding
locatie-emmen.jpg

Locatie Emmen

Op onze moderne locatie in Emmen kun je kiezen uit diverse voltijddeeltijd en duale hbo- opleidingen. Hier kun je opleidingen volgen op het gebied van Economie en Management, Onderwijs, ICT en Techniek en Chemie. De locatie biedt alle faciliteiten die nodig zijn om goed te studeren. Daarnaast heeft de locatie Emmen het eigen restaurant Stones.

Bekijk wat Emmen jou te bieden heeft als studiestad

Afbeelding
tour

Virtual Tour

Ervaar de campus Emmen met deze virtual tour.

Adres, parkeren en OV

Adres

NHL Stenden Hogeschool Emmen 
Van Schaikweg 94 
7811 KL Emmen 
receptie.emmen@nhlstenden.com
+31 (0)591 853 100

Postadres

Postbus 2080
7801 CB Emmen

Pers

Voor persvragen kun je contact opnemen met de perstelefoon: +31 (0)6 51 22 51 96 of een e-mail sturen naar media@nhlstenden.com.

Parkeren 

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op het parkeerterrein naast de school. Studenten en medewerkers krijgen toegang door middel van hun multifunctionele NHL Stenden pas. Overige bezoekers kunnen bij de slagboom een inrijkaart verkrijgen en deze bij de receptie om laten zetten naar een uitrijkaart. 

Openbaar vervoer 

Neem vanaf het busstation Emmen bus 2, 12, 26, 43 of 600. Vraag aan de buschauffeur waar je het beste uit kunt stappen. Lopen kan ook, vanaf het busstation langs de Boslaan en Boermarkeweg. In ongeveer twintig minuten ben je bij NHL Stenden.