Ontdek studeren in Leeuwarden

Wordt locatie Leeuwarden jouw NHL Stenden locatie en Leeuwarden jouw studentenstad? Volg een digitale tour door de gebouwen en maak kennis met de stad van de Oldehove!

Opleidingen

In Leeuwarden worden 74 voltijd, 39 deeltijd en 6 duale opleidingen aangeboden in diverse interessegebieden. Wil je weten welke opleidingen je kunt volgen in Leeuwarden?

Rondleiding locatie Leeuwarden

De hoofdlocatie van NHL Stenden vind je in Leeuwarden. Onze moderne campus biedt vele voorzieningen zoals ICT, de library, sportruimtes, gebedsruimtes en stiltecentrum, een bank, een uitzendbureau en een werelds bedrijfsrestaurant. Ook vind je hier ons viersterrenhotel.

studielandschap-studenten

De hogeschool

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om de hogeschool van binnen te bekijken. Om jou een indruk te geven hoe de hogeschool er in Leeuwarden uitziet hebben wij enkele foto toegevoegd.

Bekijk de foto's
Leeuwarden

Leeuwarden Student City

Leeuwarden is dé hbo-stad van het Noorden. Het is een historische stad met goede voorzieningen. Hou je van uitgaan, dan kun je terecht in talloze kroegen, discotheken en eetcafés.

Ondek Leeuwarden als studiestad
hall-students-r8-building

Studentensportkaart

Met de studentensportkaart sport je voor weinig geld bij een van de vele sportclubs. Is kunst en cultuur meer jouw ding? Ook daarin blinkt Leeuwarden uit. Niet voor niets is de stad uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2018! Wil je andere studenten leren kennen, schrijf je dan in bij een van de studentenverenigingen.

Meer informatie

Hoe is het om te studeren in Leeuwarden?