kaartje

All around the world!

Werken aan wereldwijze innovatie: dat is onze missie. Daarbij speelt internationalisatie een hoofdrol. Wij dagen onze studenten uit om via een stage of minor in het buitenland ervaring op te doen over de grens. Of dat nou op één van onze Grand Tour locaties in Thailand, Zuid-Afrika, Qatar of Indonesië is of net over de grens in België: een stage of studie in het buitenland is een ervaring die je je leven lang niet vergeet.

Internationalisering vormt een belangrijk onderdeel van de opdracht van NHL Stenden om wereldwijs onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit te leveren. Internationalisering is één van de onmisbare ingrediënten om een toekomstbestendige mondiale professional te worden. Je ontdekt hoe mensen in andere landen werken en zaken doen. En belangrijker nog: je leert omgaan met mensen uit andere culturen. Kennis en vaardigheden waar je je leven lang profijt van zult hebben.

Maar internationalisering gaat verder dan alleen studeren in een ander land. In iedere vezel van ons onderwijs, opleidingen en onderzoek kom je internationale factoren tegen. Kortom: internationalisatie zit in ons DNA!