Intakedag in Emmen

Wil je starten met de voltijd opleiding Ad Hotel Management School? Meld je dan aan via Studielink. Hotel Management School heeft 2 instroommomenten: september en februari.

Na registratie in Studielink ontvang je binnen 2 weken een uitnodiging voor een intakedag.

In de uitnodiging die je daarna ontvangt staan de instructies voor het uploaden van je CV en jouw persoonlijke vlog (beide in het Engels). We letten op je motivatie, het gebruik van de Engelse taal, de manier waarop je je presenteert in de vlog (helder en duidelijk) en hoe jij je hebt voorbereid op je studiekeuze. 

Inhoud Intakedag

Wat kun je verwachten? 

Op de intakedag maak je 's ochtends een computertest. Deze duurt circa 1,5-2 uur. Deze test bestaat uit een aantal onderdelen: een intelligentietest, je basiskennis van economie en sociaal inzicht. 's Middags heb je na de lunch twee korte motivatiegesprekken in het Engels met een docent en een professional uit het bedrijfsleven. De gesprekken gaan onder andere over je motivatie om te starten aan Hotel Management School NHL Stenden in Emmen, hoe je je op deze keuze hebt voorbereid en waarom je denkt dat je geschikt bent voor de hospitality branche. We raden je dan ook sterk aan om voor deelname aan de selectieprocedure een open dag bij te wonen: Kennismaken met Hotel Management School. Tip: verdiep je in Design Based Education, daar kun je vragen over verwachten. Meer informatie over DBE krijg je tijdens het volgen van een open dag en er staat hier informatie op de website over ons onderwijsconcept. 

Binnen 15 werkdagen na de intake krijg je advies of we vinden dat je kunt instromen in het Associate degree programma. De toelating is twee instroommomenten geldig (september en februari).

MOH/MHO-studenten

Heb je het mbo4-diploma Manager Ondernemer Horeca (MOH) of Meewerkend Horeca Ondernemer (MHO) gehaald? Ook dan meld je je aan voor een intakedag. De procedure is zoals hierboven beschreven met uitzondering dat je alleen een gesprek hebt met een docent en dat je een recente cijferlijst meeneemt.

Aan het einde van het intakegesprek krijg je advies of we vinden dat je kunt starten met de opleiding Hotel Management.

Intakedata

Intakedagen Emmen:  
Maandag 15 januari 2024
Maandag 22 april 2024
Maandag 27 mei 2024
Maandag 24 juni 2024
Online intake op afspraak*

*) mail voor een afspraak naar adhotelmanagement@nhlstenden.com

Aanmelden voor een intakedag op locatie kan tot 5 dagen voor de betreffende intakedag. Let op: er is een beperkt aantal beschikbare plaatsen. Nadat een intakedag vol is, kun je je hiervoor niet meer aanmelden.

Kosten

Er zijn aan deze intakedag geen kosten verbonden.

Meer weten?

Heb je vragen over je inschrijving of intake? Neem dan contact met ons op via adhotelmanagement@nhlstenden.com.

Hotel Management School Emmen
Van Schaikweg 94
7811 KL Emmen