Studeren bij Hotel Management School

NHL Stenden daagt je uit om grenzen te verleggen. Om nieuwe talenten te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe werelden te ontdekken. We geven je de ruimte om te ontdekken en het vertrouwen om te proberen. Je gaat direct aan de slag in de praktijk. Samen met andere studenten, docenten en onderzoekers zoek je vernieuwende oplossingen voor reallife vraagstukken. Letterlijk je grenzen verleggen? Ons Grand Tour Netwerk geeft je de kans om over de hele wereld te studeren. Bij NHL Stenden word je opgeleid tot grensverlegger; een wereldwijze en vindingrijke professional, die kansen op verbetering ziet en onderdeel is van vooruitgang.

Hostmanship vormt het hart van onze opleiding en overstijgt het begrip hospitality. Het gaat om een mentaliteit en de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren.

Je krijgt veel kansen om met echte gasten om te gaan en te werken aan echte uitdagingen van onze industriepartners. Je groeit uit tot een krachtige en vindingrijke professional met een stevige basis, die strategisch kan inspelen op veranderingen en een positieve impact heeft op de wereld van morgen. Een echte game changer!

Waarom Hotel Management School;

  • De hospitality wereld is veranderd, het werkveld vraagt om goedopgeleide professionals
  • Doe een deel van je studie in Italië, Thailand, Zuid Afrika of op Bali.
  • Managementervaring opdoen in een echt commercieel 4* hotel.
  • 10 maanden eindstage -> grote kans op een baan.
  • Mogelijkheid voor Associate degree (2 jaar) of Bachelor degree (4 jaar)

Meer weten over onze verschillende opleidingen?