Werken en Studeren

Combineer werk en studie bij Hotel Management School. Ruim dertig jaar verzorgen wij opleidingen voor potentiële managers in de hotel-, catering-, congres- en eventbranche. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kies dan voor een duale of deeltijdstudie aan Hotel Management School.

Perspectief op een uitdagendere baan, een stapje hoger op de carrièreladder, een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan of het roer volledig om. Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om (opnieuw) een studie op te pakken. In ons aanbod aan flexibele deeltijd- en duale opleidingen vind je de opleiding die aansluit die bij jouw ambities.

In deze flexibele Hotel Management opleidingen voer je de regie over je studie zoals je de regie over je hele leven voert. Heb je tijdelijk andere prioriteiten? Dan zet je je studie even on hold. Wil je daarna terug in de materie om je geheugen op te frissen? Dan kan dat. En heb je tijd over of bepaalde onderdelen al in de vingers? Dan kun je je studie zelfs versnellen. Zo valt studeren altijd te combineren met je huidige werk- en privésituatie.

Ontdek onze deeltijd- en duale opleidingen

Wanneer werken en studeren?

Tijdelijk stoppen met werken is voor jou geen optie, je wilt geen hoge studieschuld opbouwen of je vindt jouw werk gewoon veel te leuk om te stoppen. Mogelijkerwijs ben je al werkzaam in de gastvrijheidsbranche. Aan de andere kant wil je groeien, ontwikkelen, stappen maken in het kennisgebied hospitality, hogerop komen in je bedrijf of misschien de (familie)zaak overnemen.

Hotel Management School, onderdeel van NHL Stenden, is een doorgewinterde en hooggewaardeerde aanbieder van opleidingen in de hotelbranche en de grootste hospitality opleider in Europa. Met een Work & Study-opleiding kun je studeren in deeltijd of duaal. In deze vormen kun je een associate degree of bachelor in Hotel Management halen. Deze vorm van onderwijs is ontwikkelingsgericht, zodat jij je ambities binnen de gastvrijheidsbranche kunt realiseren. Zo kun je jouw werk met je studie combineren.

Hoe werkt flexibel studeren?

Ad duaal talenten

Hier laten we een aantal Ad duaal talenten zien. Dit zijn de Ad studenten die in 2020 door hun Ad opleidingen naar voren werden geschoven als talenten van de Ad opleidingen. Bekijk hun ervaringen en de reacties van hun stagebedrijf en/of werkgever.

Meer weten?

Kom naar een van onze regiobijeenkomsten waarbij je alles te weten komt over deze flexibele Hotel Management opleiding. Ook zijn wij altijd aanwezig op de NHL Stenden Work & Study webinars en infoavonden. Je bent van harte welkom!