Hotel Management (Ad) duaal
Hotel Management School
Afbeelding
ad-hogere-hotelschool-du-lwd-emmen.jpg
Afbeelding
ad-hogere-hotelschool-du-lwd-emmen.jpg

Hotel Management (Ad) duaal

Studieduur
flexibel
Start in
februari, april, september & november
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Associate degree

De duale Associate degree Hotel Management (Hospitality Management) is dan echt iets voor jou! Je verdiept je in de basisprincipes en –competenties van de hospitalitybranche en leert hoe een supervisor te werk gaat.

  • Topopleiding in Emmen volgens Keuzegids Hbo 2023, 2021 en 2020.
  • Combineer werk en studie.
  • Leer in kleine groepen van 12 tot 15 studenten.
  • Erkend hbo-diploma op supervisorniveau.
  • Start in februari of september met je opleiding.
Afbeelding
Meet the originals deeltijd open dag

Open Dag Deeltijd

4 juni 2024, 16:00 - 20:00 uur

Open Dag
Afbeelding
Topopleiding 2023

Topopleiding

De Ad Hotel Management in Emmen is in de Keuzegids Hbo 2020, 2021 en 2023 uitgeroepen tot Topopleiding.

Wat staat je te wachten?

Deze variant van de Hotel Management School is een flexibele opleiding. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met je werk en privésituatie!

Het associate degree programma van de opleiding Hotel Management bestaat uit acht thema’s van tien weken. Een thema bestaat uit drie leeruitkomsten. Dit thema wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd (bijvoorbeeld HRM, Marketing, Verander- en Kwaliteitsmanagement). Zo waarborgen we een goede samenhang in het onderwijsprogramma. Er is dus geen sprake van een programma met allemaal ‘losse vakken’. Net zoals in het vakgebied hebben alle disciplines invloed op elkaar, vandaar deze multidisciplinaire benadering. Zowel de Ad als de bachelor maken gebruik van Engelstalige literatuur.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari, april, september & november
Locatie
Emmen & Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
flexibel
Lesdag
Maandag & Woensdag
Afbeelding
Kosten

> April en november zijn geen reguliere instroommomenten. Dit is afhankelijk van je kennis en werkervaring tot nu toe. Neem contact op met de opleiding voor de mogelijkheden.

>> Locatie Emmen alleen bij voldoende deelname.

Andere varianten

Voor en met jouw werkgever

Door onze op Work Based Learning gebaseerde werkmethode maak je van werken leren en andersom. En dat maakt deze opleiding zo boeiend voor beide partijen. Je werkgever profiteert van de door jou opgedane kennis en jouw gedegen aanpak van het praktijkvraagstuk. De ontmoeting met collega’s, binnen en buiten de hospitalitybranche, is hierbij bijzonder inspirerend. Bij deze deeltijdvariant bepaal je samen met je studiecoach hoe jij jouw werkplekontwikkeling vormgeeft. De bedrijfscoach is sparringpartner van de student. De competenties worden in het programma ontwikkeld door het behalen van de leeruitkomsten. De bedrijfscoach beoordeelt de leeruitkomst aan het einde van de periode.

Lesdag

Binnen onze flexibele Hotel Management opleiding werken wij met niveau’s die teruggevonden kunnen worden in onze brochure. Wanneer je in het eerste jaar gaat starten als ‘zelfstandig medewerker’ bij de opleiding, is op dit moment de lesdag één keer in de twee weken op woensdag op onze locatie in Leeuwarden.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!

Afbeelding
ervaringsverhaal-thijs-van-dijk.jpg
“In de periode dat de horeca op slot zat en ik geen praktijkuren kon maken, heb ik mijn studie meer toegespitst op mijn persoonlijke ontwikkeling. Hoe word ik de beste ondernemer die ik kan zijn?”
Afbeelding
ervaringsverhaal-thijs-van-dijk.jpg
Thijs van Dijk
Student Ad Hogere Hotelschool duaal