Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-du-lwd.jpg
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-du-lwd.jpg

Hotel Management duaal

Werk je in de gastvrijheidsindustrie ben je klaar voor de volgende stap? Zou je het liefst een opleiding doen waarbij je werken en studeren kunt combineren?

Andere varianten
Studieduur
flexibel
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Meld je aan voor de duale bachelor Hotel Management (Hospitality Management)!

  • Door innoveren en co-creëren verrijk je je kennis met de meest recente ontwikkelingen in de branche
  • Je krijgt handvatten aangereikt hoe om te gaan met je huidige managementtaken
  • Grootste hotelschool van Europa.
  • Leer in je eigen tempo.
  • Start in februari of september met je opleiding.

Wat staat je te wachten?

Deze variant van de opleiding Hotel Management is een flexibele opleiding van Hotel Management School. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte en je studeert in je eigen tempo. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met je werk en privésituatie!

Je werkt in een elektronische leeromgeving, waarin je contact onderhoudt met je studiecoaches en je medestudenten. Daarnaast kan je lesdagen bezoeken voor directe trainingen en feedback.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Hogere Hotelschool duaal t op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
flexibel
Lesdag
Maandag & Woensdag
Afbeelding
Kosten

Leren op de werkplek

Op je werk ga je aan de slag met studieopdrachten. Zo breng je de kennis die je opdoet meteen in de praktijk. Voor je werkgever is deze opleiding dus ook een bron aan informatie en kennis! Elk blok wordt afgesloten met een concreet advies voor het bedrijf.

Binnen jouw bedrijf zoek je een betrokken coach met hbo-niveau die bereid is wekelijks minimaal een uur met jou over je voortgang te praten.

Voor en met jouw werkgever

Door onze op Work Based Learning gebaseerde werkmethode maak je van werken leren en andersom. En dat maakt deze opleiding zo boeiend voor beide partijen. Je werkgever profiteert van de door jou opgedane kennis en jouw gedegen aanpak van het praktijkvraagstuk. De ontmoeting met collega’s, ook uit andere sectoren van de hospitalitybranche, is hierbij bijzonder inspirerend. Bij de deeltijdvariant bepaal je samen met je studiecoach hoe jij jouw werkplekontwikkeling vormgeeft. De bedrijfscoach is sparringpartner van de student. De competenties worden in het programma ontwikkeld door het behalen van de leeruitkomsten. De bedrijfscoach beoordeelt de leeruitkomst aan het einde van de periode.

Lesdag

Binnen onze flexibele hotelschool opleiding werken wij met niveau’s die teruggevonden kunnen worden in onze brochure. Wanneer je in het eerste jaar gaat starten als ‘zelfstandig medewerker’ bij de opleiding, is op dit moment de lesdag één keer in de twee weken op woensdag op onze locatie in Leeuwarden.
Voor 2021 is dit momenteel 15 september, 29 sept, 13 oktober, 3 november en 10 november.

Afbeelding
ervaringsverhaal-thijs-van-dijk (1).jpg
“In de periode dat de horeca op slot zat en ik geen praktijkuren kon maken, heb ik mijn studie meer toegespitst op mijn persoonlijke ontwikkeling. Hoe word ik de beste ondernemer die ik kan zijn?”
Afbeelding
ervaringsverhaal-thijs-van-dijk (1).jpg
Thijs van Dijk
Student Hogere Hotelschool duaal