Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-du-lwd.jpg
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-du-lwd.jpg

Hotel Management duaal

Andere varianten
Studieduur
flexibel
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Zoek je meer uitdaging in je loopbaan of wil je doorgroeien in de hospitalitybranche? Zorg jij ervoor dat mensen zich welkom voelen, heb je leidinggevende talenten en zit dienstverlening in jouw bloed? Meld je aan voor de duale bachelor Hotel Management (Hospitality Management)! 

De Hotel Management school van NHL Stenden Hogeschool is een hooggewaardeerde aanbieder van opleidingen in de hotelbranche en de grootste van Europa. Het is een flexibele opleiding, waarbij het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Bij de Hogere Hotelschool duaal sluiten werken en studeren naadloos op elkaar aan. Je bent of gaat minimaal 24 uur per werk aan de slag bij een bedrijf waar je kennis kunt vergaren en kunt toepassen vanuit je studie. Op je werk ga je aan de slag met studieopdrachten. Zo breng je de kennis die je opdoet meteen in de praktijk. Voor je werkgever is deze opleiding dus ook een bron aan informatie en kennis! Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Je wordt begeleid door een bedrijfs- en studiecoach, zodat jij aan het eind van de opleiding helemaal klaar bent voor een managementfunctie in de horeca of andere branche waar gastvrijheid en dienstverlening centraal staat.  

  • Door innoveren en co-creëren verrijk je je kennis met de meest recente ontwikkelingen in de branche 

  • Je krijgt handvatten aangereikt hoe om te gaan met je huidige managementtaken 

  • Grootste hotelschool van Europa 

  • Leer in je eigen tempo

Wat staat je te wachten?

Deze variant van de opleiding Hogere Hotelschool is een flexibele opleiding van Hotel Management School. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte en je studeert in je eigen tempo. Hierdoor is de opleiding Hotel Management duaal goed te combineren met je werk en privésituatie! 

Je werkt in een elektronische leeromgeving, waarin je contact onderhoudt met je studiecoaches en je medestudenten. Daarnaast kan je lesdagen bezoeken voor directe trainingen en feedback.

NHL Stenden Hogeschool is een internationale hogeschool, met een internationale sfeer. Ook de hospitalitybranche is een internationaal vakgebied. Daarom is de voertaal Engels bij de opleiding Hotel Management duaal. Na het afronden van deze studie kun je je kennis uitbreiden en delen bij jou in de regio, maar ook over landgrenzen heen.  

Je kunt in februari of september starten met de duale opleiding Hogere Hotelschool.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Hogere Hotelschool duaal t op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
flexibel
Lesdag
Maandag & Woensdag
Afbeelding
Kosten

Andere varianten Hotel Management duaal

Alle varianten van de Hotel Management opleiding vind je hier 

Afbeelding
ervaringsverhaal-thijs-van-dijk (1).jpg
“In de periode dat de horeca op slot zat en ik geen praktijkuren kon maken, heb ik mijn studie meer toegespitst op mijn persoonlijke ontwikkeling. Hoe word ik de beste ondernemer die ik kan zijn?”
Afbeelding
ervaringsverhaal-thijs-van-dijk (1).jpg
Thijs van Dijk
Student Hogere Hotelschool duaal