Hotel Management - Instroom vwo
Hotel Management School
Afbeelding
ba_opleidingsbeeld_hotel-management_vt_instroom-vwo_leeuwarden.jpg.jpg
Afbeelding
ba_opleidingsbeeld_hotel-management_vt_instroom-vwo_leeuwarden.jpg.jpg

Hotel Management - Instroom vwo

Andere varianten
Studieduur
3 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor

Hou je van afwisseling, organiseren, ben je stressbestendig en dienstverlenend ingesteld? Zit jij op het vwo en wil je een intensieve hbo-opleiding versneld volgen? Bij Hotel Management School – Instroom vwo word je in drie jaar opgeleid voor een managementpositie in de internationale hospitality-branche. Als je bent afgestudeerd heb jij een bachelor degree in Hotel Management, een internationaal erkend diploma, zodat overal ter wereld interessante banen binnen handbereik zijn.

Een wereld aan mogelijkheden

De hospitality branche heeft een internationaal karakter, je studie Hotel Management – instroom vwo daarom ook. Een deel van de opleiding is dan ook in het buitenland te volgen. Zo studeer je en zie je tegelijkertijd meer van de wereld. Dit kan op één van onze campus sites in Thailand, Zuid-Afrika, Italië of op Bali. Dit is de zogeheten Grand Tour. Bijna de helft van de hotelschoolstudenten maakt gebruik van deze unieke mogelijkheid. Met de Grand Tour ontwikkel jij jezelf tot ‘wereldburger’. Ook onze ruim 600 stageplaatsen zijn we over de gehele wereld. Hotel Management School biedt onbegrensde mogelijkheden.

Game Changers

Veel jaargenoten kunnen en willen misschien wel hetzelfde als jij. Wij bieden jou iets extra’s en daarom hebben wij de gedachte van de ‘Game Changers’ omarmd. Je leert hoe je het verschil kunt maken in de hospitality branche en daarbuiten. In deze digitale wereld worden échte contacten steeds belangrijker. Klantervaringen maken het onderscheid en hospitality professionals zijn daarom onmisbaar voor bedrijven. Jij wordt opgeleid tot een hospitality professional met een stevig fundament waarmee je strategisch kunt anticiperen op ontwikkelingen en een positieve bijdrage kunt leveren aan de veranderende wereld van morgen. Dit is uniek voor de Hotel Management School NHL Stenden in Leeuwarden.

Engels als voertaal

Wil je in het buitenland studeren of werken, dan zul je je moderne vreemde talen moeten beheersen. Engels is de voertaal binnen Hotel Management – Instroom vwo. Ook kies je een tweede moderne vreemde taal tijdens je studie.

  • Je haalt in drie jaar je bachelor degree bij Hotel Management School NHL Stenden
  • Je werkt in kleine groepen aan opdrachten uit de hospitalitybranche.
  • Je kunt een deel van je opleiding doen in Italië, Zuid-Afrika, Thailand of Bali.
  • Je brengt je leiderschapsskils in de praktijk in ons viersterren Notiz Hotel.
  • Je woont niet op een campus, maar waar jij wilt.
  • Grotere kans op baan vanwege je 10 maanden eindstage
  • Mogelijkheid om na je opleiding in 12 maanden je master te halen.
Afbeelding
Meet the originals voltijd open dag

Open Dag

9 november 2024, 10.00-16.00 uur

Open Dag
Afbeelding
student

Kennismaken met HMS

Regelmatig worden er in Leeuwarden open dagen georganiseerd. De groepen zijn klein zodat je een goede indruk krijgt hoe het is om te studeren aan onze Hotel Management School.

Studiekenmerken Hogere Hotelschool – Instroom vwo

Deze managementopleiding van de Hotelschool (instroom vwo) gaat over gastvrijheid, gastronomie, catering, evenementen, human resource, marketing, sales en financiën. Het verkorte programma voor vwo’ers is intensiever dan de gewone vierjarige hotelopleiding; er wordt meer zelfstudie van je verwacht. Je neemt deel aan een internationale studie, dus de voertaal is Engels en je medestudenten komen uit alle hoeken van de wereld.

Diploma
Bachelor
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
3 jaar
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij de opleiding Hotel Management - instroom vwo?

Vanaf het eerste jaar van de opleiding Hotel Management – Instroom vwo werk je aan opdrachten van echte bedrijven. Dit doe je vaak in kleine groepen met begeleiding van docenten met relevante praktijkervaring. Je leert je (strategieën en ideeën) aanpassen en ontwikkelt vaardigheden als leidinggeven, samenwerken en presenteren.

Ook ga je tijdens de Hotel Management opleiding in ons eigen viersterren hotel aan de slag om te ervaren hoe de praktijk werkt, maar waar je ook strategisch leert denken op managementniveau en onderzoek doet. Aan de ene kant krijg je theorie over bijvoorbeeld bedrijfsvoering en aan de andere kant mag je de heerlijkste wijnen proeven tijdens een wijnles. In het derde jaar van de opleiding Hotel Management – instroom vwo kies jij zelf een minor die bij jou past die je in Leeuwarden of op een van de vestigingen in Thailand, Zuid-Afrika, Italië of op Bali kunt volgen. Studeren in het buitenland is een droom die velen al voor jou hebben waargemaakt!

Je eindigt de opleiding Hotel Management – instroom vwo met een betaalde stage van 10 maanden, waardoor je kansen op een baan groot zijn en je direct aan de slag kunt. We hebben afspraken met meer 600 bedrijven in Nederland en het buitenland die graag met jou willen werken.

Andere varianten Hotel Management – Instroom vwo

Hieronder vind je een overzicht van alle Hotel Management gerelateerde opleidingen

Afbeelding
ervaringsverhaal-marie-galler.jpg
“Een goede balans vinden is heel belangrijk, niet alleen tijdens je studie, maar in alles.”
Afbeelding
ervaringsverhaal-marie-galler.jpg
Marie Galler
Student Hotel Management School

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!

Gerelateerde opleidingen