Hotel Management - Instroom vwo
Hotel Management School
Afbeelding
ba_opleidingsbeeld_hotel-management_vt_instroom-vwo_leeuwarden.jpg.jpg
Afbeelding
ba_opleidingsbeeld_hotel-management_vt_instroom-vwo_leeuwarden.jpg.jpg

Hotel Management - Instroom vwo

Hou je van afwisseling, organiseren, ben je stressbestendig en dienstverlenend ingesteld? Zit jij op het vwo en wil je een intensieve hbo-opleiding op hoog niveau volgen?

Andere varianten
Studieduur
3 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor

Het driejarige instroomprogramma van de Hotel Management (Hospitality Management) School is dan jouw studie!

  • Je haalt in drie jaar je bachelor degree bij Hotel Management School NHL Stenden
  • Je werkt in kleine groepen aan opdrachten uit de hospitalitybranche.
  • Je kunt een deel van je opleiding doen in Italië, Zuid-Afrika, Thailand of Bali.
  • Je brengt je leiderschapsskils in de praktijk ons viersterren Notiz Hotel.
  • Je woont niet op een campus, maar waar jij wilt.
  • Grotere kans op baan vanwege je 10 maanden eindstage
  • Mogelijkheid om na je opleiding in 12 maanden je master te halen.
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-vt-lwd.jpg

Open Dag Hotel Management School Leeuwarden

Meerdere data, 09:30 - 15:00 uur

Aanmelden

Wat staat je te wachten?

Deze managementopleiding van Hotel Management gaat over gastvrijheid, gastronomie, catering, evenementen, human resource, marketing, sales en financiën. Het verkorte programma voor vwo’ers is intensiever dan de gewone vierjarige hotelopleiding; er wordt meer zelfstudie van je verwacht. Je neemt deel aan een internationale studie, dus de voertaal is Engels en je medestudenten komen uit alle hoeken van de wereld.

Je werkt vanaf het eerste jaar aan opdrachten van echte bedrijven. Dit doe je vaak in kleine groepen met begeleiding van docenten met relevante praktijkervaring. Je leert je (strategieën en ideeën) aanpassen en ontwikkelt vaardigheden als leidinggeven, samenwerken en presenteren.

Ook ga je in ons eigen viersterren hotel aan de slag om te ervaren hoe de praktijk werkt, maar waar je ook strategisch leert denken op managementniveau en onderzoek doet. Aan de ene kant krijg je theorie over bijvoorbeeld bedrijfsvoering en aan de andere kant mag je de heerlijkste wijnen proeven tijdens een wijnles. In het derde jaar kies jij zelf een minor die bij jou past die je in Leeuwarden of op een van de vestigingen in Thailand, Zuid-Afrika, Italië of op Bali kunt volgen. Studeren in het buitenland is een droom die velen al voor jou hebben waargemaakt!

Je eindigt de opleiding met een betaalde stage van 10 maanden, waardoor je kansen op een baan groot zijn en je direct aan de slag kunt. We hebben afspraken met meer 600 bedrijven in Nederland en het buitenland die graag met jou willen werken.

Kennismaken met deze opleiding? Je bent van harte welkom op een van de Open Dagen van de Hogere Hotelschool. Meer informatie en aanmelden.

Gamechangers

Veel jaargenoten kunnen en willen misschien wel hetzelfde als jij. Wij willen jou iets extra’s bieden en daarom hebben wij de gedachte van de ‘gamechangers’ omarmd. Gamechangers zegt iets over onze manier en over de studenten die bij ons afstuderen. Dit is uniek voor de Hotel Management School. Je krijgt extra waarde door de ‘gamechanger’ manier van denken en doen. Jij wordt opgeleid tot een hospitality professional met een stevig fundament waarmee je strategisch kunt anticiperen op verandering en een positieve bijdrage kunt leveren aan de wereld van morgen.

Een wereld aan mogelijkheden

De hospitality branche heeft een internationaal karakter, je studie daarom ook. Een deel van de opleiding is dan ook in het buitenland te volgen. Zo studeer je en zie je tegelijkertijd meer van de wereld. Dit kan op één van onze campus sites in Thailand, Zuid-Afrika, Italië of op Bali. Dit is de zogeheten Grand Tour. Bijna de helft van de hotelschoolstudenten maakt gebruik van deze unieke mogelijkheid. Met de Grand Tour ontwikkel jij jezelf tot ‘wereldburger’. Ook onze ruim 600 stageplaatsen zijn we over de gehele wereld. Hotel Management School biedt onbegrensde mogelijkheden.

Lees meer over de internationale mogelijkheden bij Hotel Management School. 

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
3 jaar
Afbeelding
Kosten
Afbeelding
ervaringsverhaal-marie-galler.jpg
“Een goede balans vinden is heel belangrijk, niet alleen tijdens je studie, maar in alles.”
Afbeelding
ervaringsverhaal-marie-galler.jpg
Marie Galler
Student Hotel Management School

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!