Afbeelding
sfeer-hotelschool
Afbeelding
sfeer-hotelschool

Open Dag Hotel Management School Leeuwarden

De juiste studiekeuze maak je op basis van de inhoud en de sfeer van een opleiding is. Daarom bieden we op onze Hotelschool locatie in Leeuwarden op bijna elke maandag en donderdag Hotelschool Open Dagen aan. Deze kleinschalige open dagen worden georganiseerd voor scholieren en studenten die geïnteresseerd zijn in onze voltijd Bachelor en/of Associate degree opleiding. Je loopt deze dag mee in een kleine groep zodat je gemakkelijker jouw vragen kunt stellen en kunt beleven hoe studeren aan Hotel Management School echt is.

Deze open dagen worden bijna elke maandag en donderdag van oktober tot en met mei georganiseerd. Via de aanmeldknop kun je je aanmelden voor een datum die jou goed uitkomt.

Wanneer?

  • Vanaf oktober 2022 t/m mei 2023

Wat je kunt verwachten tijdens de Hotelschool Open Dag

De open dag is bedoeld voor toekomstige studenten die geïnteresseerd zijn in onze voltijd Bachelor en/of Associate degree opleiding.

Je begint de Hotelschool Open Dag met een kopje koffie of thee. Daarna vertellen we je tijdens een presentatie alles over jouw toekomstige opleiding. Je krijgt een rondleiding door het schoolgebouw waarna je luncht in ons eigen restaurant ‘Wannee’. In de 'DBE' workshop leer je alle ins and outs over ons onderwijsconcept Design Based Education en afsluitend is er een Q&A-sessie voor al je vragen die je nog niet had gesteld.

Vanwege de 3-gangen lunch in ons restaurant zijn de kosten voor deze kleinschalige open dagen 25 euro per persoon.

Dus ben jij geïnteresseerd in de opleiding Hotel Management? Kom dan naar een van deze open dagen en kom alles te weten over onze opleiding en onze school!

Programma in het kort

  • Ontvangst in lobby restaurant Wannee
  • Presentatie over onze opleiding
  • Rondleiding door de school
  • Lunch in ons eigen restaurant Wannee
  • DBE workshop
  • Afsluiting en Q&A

Vragen?

Neem voor vragen over deze open dagen contact op met hotelmanagementschool@nhlstenden.com of bel 06 19 27 06 81.