Afbeelding
meeting-u-kcd

Meeting u

Turning ideas into action

Een event organiseren is een feestje. Jij wilt als gastheer of gastvrouw natuurlijk geen moment van de happening missen. Vandaar dat wij je met liefde de organisatie uit handen nemen. Wij brengen jouw ideeën tot leven, dat is onze expertise. Wij zijn Meeting u, hét totaalloket voor jouw evenement. Van beurzen en seminars tot festivals en open dagen; op locatie, online of hybride. Van de allereerste uitnodiging tot het uitzwaaien van de laatste gasten. Wij draaien onze hand er niet voor om. Jouw evenement, onze passie.

Wat kunnen we voor jou doen?

Van kleinschalige diplomering tot een themadiner voor duizend personeelsleden, wij doen er alles aan om jouw evenement tot een groot succes te maken. We verzorgen het proces van a tot z en bewaken daarbij de kwaliteit en het budget. Hierdoor kun jij je volledig richten op je werkzaamheden, terwijl wij ervoor zorgen dat het evenement tot in de puntjes geregeld wordt.

 • We verzorgen de (project)planning;
 • reserveren locaties/accommodaties en sprekers;
 • regelen audiovisuele middelen en entertainment;
 • coördineren het uitnodigingstraject;
 • bieden indien gewenst ondersteuning op het gebied van websites en social media;
 • dragen zorg voor secretariële zaken;
 • controleren de voortgang;
 • bewaken het budget en de kwaliteit van het evenement;
 • en verzorgen de nazorg en evaluatie.
Afbeelding
meeting-u-01

Samenwerken is het toverwoord

Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke, intensieve samenwerking. Communicatie staat voorop: in goed overleg creëren we stap voor stap jouw unieke evenement. Je werkt samen met één contactpersoon zodat de lijntjes kort zijn in de voorbereidende fase van het evenement, maar ook tijdens de evenementdag(en) én natuurlijk bij de evaluatie.

Samenwerken met studenten

Tijdens de organisatie en uitvoering van jouw evenement vervullen studenten van onze Hotel Management School een belangrijke rol. We leiden ze op tot bijvoorbeeld host of projectmedewerker. De link tussen ons onderwijs en het werkveld vinden we belangrijk. Onze young professionals werken dan ook vol enthousiasme mee aan alle inspirerende evenementen.

Afbeelding
meeting-u-05

Team

Naast studenten bestaat ons team uit professionele fanatieke regeltijgers, gestructureerde draaiboekkanjers en creatieve eventcoördinatoren. Wij houden van aanpakken, voorbereidingen treffen, programma’s maken, het budget bijhouden, goodiebags inpakken, drukwerk regelen, draaiboekbesprekingen, last-minute wijzigingen, de evenementdag én de evaluatie.

Evenementen

Hieronder vind je de actuele evenementen die wij verzorgen waar ook jij bij kunt zijn.

Social Media

Afbeelding
Facebook
‏‏‎‎Facebook
Afbeelding
Instagram
‏‏‎Instagram
Afbeelding
LinkedIn
‏‏‎Linkedin
Afbeelding
meeting-u-03

Contact

Openingstijden

 • Maandag t/m donderdag: 09.00-17.00 uur
 • Vrijdag: 09.00-15.00 uur