Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-dt-lwd.jpg
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-dt-lwd.jpg

Hotel Management deeltijd

Zoek je meer uitdaging in je loopbaan, wil je doorgroeien in de hospitalitybranche of maak je juist een carrièreswitch?

Variaties op deze studie
Studieduur
flexibel
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Zoek je een bacheloropleiding waarbij je werken en studeren kunt combineren? Kies dan voor de deeltijdopleiding Hotel Management (Hospitality Management).

  • Door innoveren en co-creëren verrijk je je kennis met de meest recente ontwikkelingen in de branche
  • Je krijgt handvatten aangereikt hoe om te gaan met je huidige managementtaken
  • Combineer werk en studie.
  • Grootste hotelschool van Europa.
  • Leer in jouw eigen tempo
  • Start in september of februari.

Wat staat je te wachten?

Deze variant van de Hogere Hotelschool is een flexibele opleiding. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met jouw werk en privésituatie!

Wanneer je denkt dat je een onderdeel afgerond hebt, bied je het aan ter beoordeling. Op deze manier bepaal je zelf de snelheid waarmee je door de opleiding gaat. Je werkt in een elektronische leeromgeving, waarin je contact onderhoudt met je studiecoaches en medestudenten. Daarnaast kan je lesdagen bezoeken voor directe trainingen en feedback.

Leren op de werkplek

Je hebt bij voorkeur een werkplek in de horeca of een andere branche waar gastvrijheid en dienstverlening centraal staan. Hier ga je aan de slag met studieopdrachten en breng je de kennis die je opdoet meteen in de praktijk. Voor je werkgever is deze opleiding dus ook een bron aan informatie en kennis! Elk blok wordt afgesloten met een concreet advies voor het bedrijf.

Binnen jouw bedrijf zoek je een betrokken coach met hbo-niveau die bereid is wekelijks minimaal een uur met jou over je voortgang te praten. Heb je geen werkplek in de gastvrijheidsbranche? Dan word je voor bepaalde opdrachten gekoppeld aan een medestudent en het bedrijf waar hij of zij werkt.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
flexibel
Lesdag
Maandag & Woensdag
Voor en met jouw werkgever

Door onze op Work Based Learning gebaseerde werkmethode maak je van werken leren en andersom. En dat maakt deze opleiding zo boeiend voor beide partijen. Je werkgever profiteert van de door jou opgedane kennis en jouw gedegen aanpak van het praktijkvraagstuk. De ontmoeting met collega’s, binnen en buiten de hospitalitybranche, is hierbij bijzonder inspirerend. Bij deze deeltijdvariant bepaal je samen met je studiecoach hoe jij jouw werkplekontwikkeling vormgeeft. De bedrijfscoach is sparringpartner van de student. De competenties worden in het programma ontwikkeld door het behalen van de leeruitkomsten. De bedrijfscoach beoordeelt de leeruitkomst aan het einde van de periode.

Lesdag

Binnen onze flexibele Hotel Management opleiding werken wij met niveau’s die teruggevonden kunnen worden in onze brochure. Wanneer je in het eerste jaar gaat starten als ‘zelfstandig medewerker’ bij de opleiding, is op dit moment de lesdag één keer in de twee weken op woensdag op onze locatie in Leeuwarden. Voor 2021 is dit momenteel 15 september, 29 sept, 13 oktober, 3 november en 10 november.

Afbeelding
ervaringsverhaal-dominique-katoen.jpg
“De opleiding is juist ontzettend breed, zorgt voor een goede basis en je kunt er veel kanten mee op”
Afbeelding
ervaringsverhaal-dominique-katoen.jpg
Dominique Katoen
Alumnus Ad Hogere Hotelschool