Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-dt-lwd.jpg
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-dt-lwd.jpg

Hotel Management deeltijd

Andere varianten
Studieduur
flexibel
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Zoek je een bacheloropleiding waarbij je werken en studeren kunt combineren? Ben je al aan het werk in de gastvrijheidsindustrie en wil je je kennis waardevol uitbreiden? Kies dan voor de deeltijdopleiding Hotel Management (Hospitality Management).

Grootste aanbieder van Europa 

De Hotel Management School bij NHL Stenden Hogeschool is een hooggewaardeerde aanbieder van opleidingen in de hotelbranche en de grootste in Europa. Leren aan onze Hotel Managementschool is leren aan één van de meest vooruitstrevende en innovatieve Hotel Managementscholen. Het onderwijs is zeer ontwikkelingsgericht om zo je ambities binnen de gastvrijheidsbranche, waar dan ook ter wereld, te realiseren. Hostmanship vormt het hart van onze opleiding en overstijgt het begrip hospitality. Het gaat om een mentaliteit en de motivatie om dienstverlening, oprechte aandacht en leiderschap te combineren.  

Internationale studie 

De hospitalitybranche is een internationaal vakgebied. De opleiding volg je dan ook in het Engels. Met de Hotelschool deeltijd kun je in een internationale omgeving groeien, ontwikkelen, stappen maken, hogerop komen binnen je bedrijf of misschien wel de (familie)zaak overnemen. 

  • Door innoveren en co-creëren verrijk je je kennis met de meest recente ontwikkelingen in de branche 

  • Je krijgt handvatten aangereikt hoe om te gaan met je huidige managementtaken 

  • Combineer werk en studie 

  • Grootste hotelschool van Europa 

  • Leer in jouw eigen tempo

Studiekenmerken Hotel Management deeltijd

De opleiding Hotel Management deeltijd is een internationale studie. Je leert in kleine leergroepen. Hiermee vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt met een erkend hbo-diploma, je kunt je werk flexibel indelen en je hebt een keer per twee weken een contactmoment met je studiecoach.

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
flexibel
Lesdag
Maandag & Woensdag
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij de opleiding Hogere Hotelschool deeltijd?

Deze Hotel Management variant is een flexibele opleiding. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met jouw werk en privésituatie!

Wanneer je denkt dat je een onderdeel afgerond hebt, bied je het aan ter beoordeling. Op deze manier bepaal je zelf de snelheid waarmee je door de opleiding gaat. Je werkt in een elektronische leeromgeving, waarin je contact onderhoudt met je studiecoaches en medestudenten. Daarnaast kan je lesdagen bezoeken voor directe trainingen en feedback.

Leren op de werkplek

Je hebt bij voorkeur een werkplek in de horeca of een andere branche waar gastvrijheid en dienstverlening centraal staan. Hier ga je aan de slag met studieopdrachten en breng je de kennis die je opdoet meteen in de praktijk. Voor je werkgever is deze opleiding dus ook een bron aan informatie en kennis! Elk blok wordt afgesloten met een concreet advies voor het bedrijf.

Binnen jouw bedrijf zoek je een betrokken coach met hbo-niveau die bereid is wekelijks minimaal een uur met jou over je voortgang te praten. Heb je geen werkplek in de gastvrijheidsbranche? Dan word je voor bepaalde opdrachten gekoppeld aan een medestudent en het bedrijf waar hij of zij werkt.

Andere varianten

Benieuwd welke andere varianten van de Hotelschool we aanbieden bij NHL Stenden Hogeschool? Hier vind je een compleet overzicht.

Afbeelding
ervaringsverhaal-dominique-katoen.jpg
“De opleiding is juist ontzettend breed, zorgt voor een goede basis en je kunt er veel kanten mee op”
Afbeelding
ervaringsverhaal-dominique-katoen.jpg
Dominique Katoen
Alumnus Ad Hogere Hotelschool

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!