Hotel Management (Ad) deeltijd
Hotel Management School
Afbeelding
ad-hogere-hotelschool-dt-lwd-emmen.jpg
Afbeelding
ad-hogere-hotelschool-dt-lwd-emmen.jpg

Hotel Management (Ad) deeltijd

Andere varianten
Studieduur
flexibel
Start in
februari, april, september & november
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Associate degree

De flexibele Associate degree Hotel Management (Hospitality Management) van Hotel Management School Leeuwarden, onderdeel van NHL Stenden, is dan iets voor jou! Je verdiept je in de basisprincipes en – competenties van de hospitalitybranche en leert hoe een supervisor te werk gaat.

  • Combineer werken en studeren.
  • Haal een erkend hbo-diploma tot supervisorniveau.
  • Leer op basis van praktijksituaties.
  • Werk in hechte groepen.
  • Start in februari of september.

Wat staat je te wachten?

Het associate degree programma van de opleiding Hotel Management bestaat uit acht thema’s van tien weken. Een thema bestaat uit drie leeruitkomsten. Dit thema wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd (bijvoorbeeld HRM, Marketing, Verander- en Kwaliteitsmanagement). Zo waarborgen we een goede samenhang in het onderwijsprogramma. Er is dus geen sprake van een programma met allemaal ‘losse vakken’. Net zoals in het vakgebied hebben alle disciplines invloed op elkaar, vandaar deze multidisciplinaire benadering. Zowel de Ad als de bachelor maken gebruik van Engelstalige literatuur.

Deze Hotel Management variant is een flexibele opleiding. Het leertraject wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met jouw werk en privésituatie

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari, april, september & november
Locatie
Emmen & Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
flexibel
Lesdag
Maandag & Woensdag
Afbeelding
Kosten

> April en november zijn geen reguliere instroommomenten. Dit is afhankelijk van je kennis en werkervaring tot nu toe. Neem contact op met de opleiding voor de mogelijkheden.

>> Locatie Emmen alleen bij voldoende deelname.

Andere varianten

Het verschil tussen duaal en deeltijd studeren

Duaal

Werken en studeren sluit naadloos op elkaar aan. Je bent/gaat minimaal 24 uur per week aan de slag bij een hospitalitybedrijf waar je kennis kunt vergaren en toe kunt passen vanuit je studie.

Deeltijd

Je bent al aan het werk of je wilt jouw hospitalitykennis waardevol uitbreiden. Of wellicht heb je een paar uur in de week tijd naast je gezin voor bijscholing. Je kunt je werk flexibel indelen en hebt een keer per 2 weken een contact moment met je studiecoach.

Voor en met jouw werkgever

Door onze op Work Based Learning gebaseerde werkmethode maak je van werken leren en andersom. En dat maakt deze opleiding zo boeiend voor beide partijen. Je werkgever profiteert van de door jou opgedane kennis en jouw gedegen aanpak van het praktijkvraagstuk. De ontmoeting met collega’s, binnen en buiten de hospitalitybranche, is hierbij bijzonder inspirerend. Bij deze deeltijdvariant bepaal je samen met je studiecoach hoe jij jouw werkplekontwikkeling vormgeeft. De bedrijfscoach is sparringpartner van de student. De competenties worden in het programma ontwikkeld door het behalen van de leeruitkomsten. De bedrijfscoach beoordeelt de leeruitkomst aan het einde van de periode.

Lesdag

Binnen onze flexibele Hotel Management opleiding werken wij met niveau’s die teruggevonden kunnen worden in onze brochure. Wanneer je in het eerste jaar gaat starten als ‘zelfstandig medewerker’ bij de opleiding, is op dit moment de lesdag één keer in de twee weken op woensdag op onze locatie in Leeuwarden.

Afbeelding
ervaringsverhaal-dominique-katoen.jpg
“De opleiding is juist ontzettend breed, zorgt voor een goede basis en je kunt er veel kanten mee op.”
Afbeelding
ervaringsverhaal-dominique-katoen.jpg
Dominique Katoen
Student Ad Hogere Hotelschool

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!