Praktische zaken Hogere Hotelschool duaal

Voor de Hotelschool duaal zijn verschillende vereisten nodig om toegelaten te worden tot deze opleiding. De toelatingseisen vind je hieronder.  

Afbeelding
sfeer

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Bachelor Hotel Management duaal heb je één van de volgende diploma’s nodig: 

Voldoe je niet aan de toelatingseisen?

Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden. Bijvoorbeeld via een toelatingstoets of een 21+ toelatingsonderzoek. Ontdek de mogelijkheden

Selectieprocedure

Onderdeel van onze intakeprocedure is het bijwonen van een voorlichtingspresentatie van onze opleiding, voordat het intakegesprek gepland kan worden. Er zijn voorlichtingspresentaties tijdens onze Open Dagen of op een Regio Informatiebijeenkomst van onze opleiding (bekijk hiervoor onze events op onze website).

Om deel te kunnen nemen aan onze verplichte selectie/intakeprocedure, geldt een afwijkende deadline voor aanmelding in Studielink.

Als je wilt starten per september is de deadline voor aanmelding via Studielink in de eerste week van augustus. Voor een start per februari is de deadline voor aanmelding via Studielink in de eerste week van januari

Je kunt daarna dan nog tijdig de door de opleiding gevraagde documenten en gegevens correct aanleveren, zodat vervolgens het vereiste intakegesprek nog gepland kan worden voor de start van de opleiding. Na aanmelding in Studielink ontvang je binnen een paar dagen een mail met de verdere aanmeldprocedure voor de opleiding.

Voor werkgevers

Op je werk ga je aan de slag met studieopdrachten. Zo breng je de kennis die je opdoet meteen in de praktijk. Voor de werkgevers is deze opleiding een bron aan informatie en kennis. Elk blok wordt afgesloten met een concreet advies voor het bedrijf.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Wettelijk collegegeld 2024/2025 € 2.530
Instellingscollegegeld 2024/2025 € 9.730

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour Leeuwarden

Beleef onze campus in Leeuwarden, check onze virtual tour.